Als natuurfan en biologie geïnteresseerde en student, heb ik een hobby met kruiden. Over de jaren heen heb ik me verdiept, door erover te lezen, en ook via experiment. Ik koop zo nu en dan weer bij. Alles vind ik leuk hieraan, de extracten, de poeders, het nuttigen, alles is leuk behalve de vragen van mensen. "Wat doet het?" "W...
2
1
Public
door Utopia
25/02/2014 14:50
- Een eenvoudige inleiding- Buiten de samenleving, gaat er nog een wereld schuil. Wetenschap. Nee ik bedoel niet die krantenkopjes die beweren dat ene universiteit in verweggistan heeft ontdekt dat 3 kopjes koffie per dag de kans op een hartinfarct met 1,0023 % doet toenemen, maar het echte werk achter de medicijnen en de techno...
0
1
Public
door Utopia
12/02/2014 21:09
Epimedium Brevicornum, ook bekend onder de naam: Horny goat weed, waar grazende geiten voortplantingslustig van werden, bleek uit de observaties van de hoeders. Zij waren de eersten die merkten dat wanneer hun kudde van een bepaalde plant had gegeten, het gedrag van die geiten speels veranderde. Tegenwoordig weten we dankzij wet...
2
1
Public
door Utopia
07/02/2014 10:51