Zeeziek

mijn liefdespad,’t land van gekken stommiteiten, rare trekken dat pad dat liep in jouw verlengde toen ik mij, naïef, met jou vermengde werd alles echt een vage bende! -een woeste zee, een oude schuit- ik kotste daar m’n ziel d’r uit ..
2
1
Public

Van 's Hemels zegen geen weet

gerichte aandacht, je blik op mij het zit er allemaal niet bij eigentijds en met jezelf bezet delen wij ditzelfde bed geen weet van 's Hemels zegen ver vandaan, dit aards bestaan zal de climax zwaarder wegen en zal ik maagd ten onder gaan!
0
0
Public

Weet dat ik leef

Weet dat ik leef gooi open die poorten, en slinger me van hot naar her laat me voelen, beuk me tegen de gronden dan tegen de muurstoot mijn hoofd, breek mijn hart, laat me zweven, laat me leven!! intenser de gevoelens, ik ga mee ik ben open, voel, zie en roep; “eeuwige pracht, aan u geef ik me over…” emotie is te groot, bi...
12
7
Public