High worden kan op verschillende manieren. Zuurstof tekort, zuurstof teveel, roken van softdrug, van de alcohol (als je snel sterke drank drinkt), maar ook van bijvoorbeeld pijn. Hevig opkomende pijn, kan een mens ook lamslaan. Een flinke kiespijn of insectenbeet doen het ook voor je. Ik had in 2005 op excursie in Costa-Rica, ee...
2
2
Public
door Utopia
19/03/2013 15:35
Ik kwam bij een bureau voor individuele initiatiefneming.... Hij die aan de balie zat, observeerde aandachtig mijn toenaderingsbekwaamheidsfactor. Hij wist niets over mijn vooralsnogtoerekeningsvatbaarheidsproduct. Logisch ook, het is tenslotte geen reductionistische toekomstvoorspeller. Ik vroeg hem over de inconsistentie verko...
2
0
Public
door Utopia
14/01/2013 15:30
Ik was het kwijt, die mooie muziek van deze eenzame straatmuzikant uit Amerika. Het bandje is van één van mijn ouders, en ik ken het van kleins af aan. Een soort harpmuziek met zang. Opgenomen en in kleine productie gebracht. (ik denk dat er niet veel exemplaren van zijn, maar kan me vergissen) Was ooit in het Vondelpark in A'...
1
3
Public
door Utopia
17/12/2012 20:23
ver weg, achter de moerassen, bij dat oude kasteel waar de torens hoog boven alles uitsteken met lange stenen trappen, kaarslicht, en bliksemschicht spookachtig en grimmig, als een zwart juweel daar in die hoge toren, daar zit ik verborgen daar voel ik me thuis nooit komt er iemand in de buurt niemand die naar binnen gluurt ja, ...
4
1
Public
door Utopia
22/10/2012 11:27
Waarom kon Dick Bruna nou niet tekenen? Waarom in 's Hemels naam kwam deze man op het idee, kleine stompzinnige konijntjes te tekenen? Had die ene meid uit zijn klas geen nee gezegd voor de dansavond, dan was dit allemaal niet gebeurd! Dick ging naar huis, huilend en teneergeslagen... Pakte zijn potlood en daar kwam het onheil u...
3
15
Public
door Utopia
20/07/2012 12:26