JVC AX R437

There are no pictures of the inside of this fellow. Now there are! Mooi geluidje!!! // Nice quality sound of the '90 2X65 Watts Remote control Super A Toshiba Transistors 10.000 Uf Caps
0
0
Public

High van de pijn

High worden kan op verschillende manieren. Zuurstof tekort, zuurstof teveel, roken van softdrug, van de alcohol (als je snel sterke drank drinkt), maar ook van bijvoorbeeld pijn. Hevig opkomende pijn, kan een mens ook lamslaan. Een flinke kiespijn of insectenbeet doen het ook voor je. Ik had in 2005 op excursie in Costa-Rica, ee...
3
2
Public

Op een tegenstrijdige dag

Ik kwam bij een bureau voor individuele initiatiefneming.... Hij die aan de balie zat, observeerde aandachtig mijn toenaderingsbekwaamheidsfactor. Hij wist niets over mijn vooralsnogtoerekeningsvatbaarheidsproduct. Logisch ook, het is tenslotte geen reductionistische toekomstvoorspeller. Ik vroeg hem over de inconsistentie verko...
3
0
Public

Oud casettebandje van Jerry Spurlock weer gevonden

Ik was het kwijt, die mooie muziek van deze eenzame straatmuzikant uit Amerika. Het bandje is van één van mijn ouders, en ik ken het van kleins af aan. Een soort harpmuziek met zang. Opgenomen en in kleine productie gebracht. (ik denk dat er niet veel exemplaren van zijn, maar kan me vergissen) Was ooit in het Vondelpark in A'...
2
2
Public

~ schizofreen ~

ver weg, achter de moerassen, bij dat oude kasteel waar de torens hoog boven alles uitsteken met lange stenen trappen, kaarslicht, en bliksemschicht spookachtig en grimmig, als een zwart juweel daar in die hoge toren, daar zit ik verborgen daar voel ik me thuis nooit komt er iemand in de buurt niemand die naar binnen gluurt ja, ...
6
1
Public

Het gevaar van Nijntje Pluis

Waarom kon Dick Bruna nou niet tekenen? Waarom in 's Hemels naam kwam deze man op het idee, kleine stompzinnige konijntjes te tekenen? Had die ene meid uit zijn klas geen nee gezegd voor de dansavond, dan was dit allemaal niet gebeurd! Dick ging naar huis, huilend en teneergeslagen... Pakte zijn potlood en daar kwam het onheil u...
4
15
Public