Aanslagen en mijn idee ervan

Het is toch niet te geloven, die aanslagen. allemaal radicale islam/ politieke islam. Wanneer wordt de politiek eens zo stoer hier gezamenlijk over eens te worden, dat de (toenemende) islamisering een serieus gevaar/ probleem is?! Nee de meesten zijn vredelievend, klopt, maar dat was ten tijde van nazi Duitsland ook het geval......
0
0
Public

Een paar troostende gedachten

In een straal van 10 - 100 meter rondom mij, zitten mensen die allemaal rijker, gelukkiger en gezonder zijn dan ik. (o nee niet) Al mijn gevoelens zijn echt, en daarom zou ik er naar moeten luisteren. Als ik me rot voel dan is dat een ware projectie en zelfs voorspelling van de nabije toekomst. (o nee niet) ........................
0
0
Public

Harde noodzakelijke les aan jonge vrouwen

~In deze tekst laat ik het communicatieprobleem buiten beschouwing~ Dat is tè duidelijk Dit gaat niet over vrouwen als individu, maar typische gedeelde karaktereigenschappen die in elk geval bij mij geen goede sier maken. 1) Gebrek aan deugdzaamheid en fatsoen. Hier ontbreekt het heel vaak aan, en ik praat hier over de leeftijd...
3
15
Public