Op een dag besluit je in jezelf (die laatste 2 woorden zijn volstrekt overbodig maar ja..) dat de dingen anders moeten. Mede door je eigen ontwikkeling en ouder worden, in combinatie met een veranderende omgeving. Je moet jezelf 'finetunen' (fijn afstellen). Dat doe ik omdat ik streef naar beter, en omdat ik gewoon niet lekker g...
9
3
Public
door Utopia
17/11/2013 21:22
Deze zilla speelde al een tijdje me door het hoofd, maar om de een of andere reden kwam ik er niet steeds toe om mijn ‘bucket list’ samen te stellen. Maar nu staar ik naar het witte scherm, en letter voor letter komen mijn dromen te voorschijn. De dromen die ik wil realiseren voor ik doodga. Leest u mee? Kijkt u mee? Mijn ee...
27
28
Public
door Neerpenner
11/10/2013 18:48
Een tijdje geleden al uitgenodigd voor deze zilla, en nu eens tijd om daar wat mee te doen. Alhoewel ik nog zoveel dromen heb die ik wens te vervullen, zal ik er eens 10 uit zoeken die voor mij aan de top staan. De Mount Everest kussen! Ik heb zo'n diepe respect voor deze berg, dat ik droom om aan haar voeten te knielen en haar ...
20
18
Public
door Weeps with the Wind
12/09/2013 18:46
De dingen waar ik voor wil gaan, de dingen die ik nog wil doen, voordat... The bucketlist, van de prachtige film. Ik heb hem gezien, en hoefde daarom niet lang na te denken over deze zilla. Dit is een heel mooi onderwerp, eigenlijk belangrijker dan wie we nu zijn, en wat we reeds gedaan hebben. Want waar willen we naartoe? >&...
18
5
Public
door Utopia
16/07/2013 10:12
Nog zoveel dingen die ik wil doen. Hoeveel er ook echt haalbaar zijn, geen idee, maarja; Believe you can and you're halfway there! Naar het buitenland verhuizen! Ik heb al sinds een aantal jaar in m'n hoofd dat ik naar het buitenland wil, ik zit nu nog op school, maar zodra ik klaar ben en misschien zelfs voor mn vervolgstudie, ...
11
2
Public
door Irisv
15/07/2013 20:57
De Bucketlist die ik graag vervuld zou zien ! De meeste Bucket lijsten omvatten zaken, zoals op avontuur gaan in een ver land of een nieuwe taal leren of de jackpot winnen van een of andere grote loterij. Al deze ervaringen kunnen ons leven wel spannender maken en de drang naar avontuur wordt ter plekke vervuld. Ik heb ook zon l...
22
10
Public
door Vandollum
15/07/2013 17:47
Krijg ik vandaag een uitnodiging voor deze zilla.. een to do list maken … en terwijl ik daar over nadenk klinkt deze muziek in mijn oren .. Zoveel te doen.. ik heb nog zoveel te doen Want laten we eerlijk wezen .. tussen alle drukke bezigheden van werk en gezin … zijn er ook nog de nodige dromen die je met liefde zou willen ...
22
16
Public
door Spiritlady
15/07/2013 12:56