Een gebruikershandleiding voor Karazmin, veelvuldig aanwezig op Plazilla en auteur van verhalen, gedichten alsmede overdenkingen en artikelen. Soms met een knipoog, soms dodelijk (nou ja) serieus. Gefeliciteerd met uw (hernieuwde) kennismaking met Karazmin Karazmin (1967) is de laatste uit een productielijn van 3 die is uitgevoe...
22
15
Public
door Karazmin
04/11/2012 19:01
Ik ben een heerlijk avondmens , gezelligheid kent geen tijd zeg maar… De consequentie daarvan is , dat het wel eens wil gebeuren , dat ik ’s ochtends niet zoveel zin heb om op te staan. Maar ik waarschuw je , als je me eenmaal wakker maakt als ik mijn wekker niet hoor, dan hoor ik hem voortaan nooit meer. Tja ik heb zo’n h...
20
25
Public
door Spiritlady
14/10/2012 15:18
Iedereen is anders, dat weten we al. En datgene wat ons van elkaar onderscheidt, maakt dat we allemaal anders op eenzelfde situatie reageren. Het karakter, met zijn eigen karakteristieken. Zo heeft de één een onchtendhumeur, en is even later vol van humor. Je moet even de regels weten, en de bui afwachten. De gebruiksaanwijzin...
14
19
Public
door Utopia
14/10/2012 10:54
Toen ik deze opdracht accepteerde, had ik niet verwacht zoveel te kunnen ontdekken. Of eigenlijk beter, ik had niet verwacht dat ik mezelf zou kunnen verwoorden. Maar dat is ook de uitdaging, en waarschijnlijk de reden dat ik het heb geaccepteerd. "Geen geheimen, alleen het functioneren... Wat zijn de regels die men zou moeten w...
23
12
Public
door Miesje
13/10/2012 20:01