knapwerk... Met enige verwondering gezien en ook bekeken een vrouw die weet van horoscopen voor de leken van de Rat tot aan de tweeling geen sprake van verveling vraag het haar een antwoord klaar over de stier of het konijn of wilt u liever de tijger zijn weet alles uit elkaar te houden hele boekwerken ontvouwden ook over 78 kaa...
34
27
Public
door Jack-Hage-Sr
03/02/2014 11:43
Al een tijdje zat ik met het idee te spelen om een paar Plazillianen in het welverdiende zonnetje te zetten. Maar ik aarzelde, voornamelijk omdat de mensen die ik het meest mocht al door anderen enthousiast werden besproken. En op welke basis zou ik mensen selecteren voor deze zilla? Want hoe echt ken je mensen op internet? Dus ...
51
38
Public
door Neerpenner
29/04/2013 09:24
Ik ga proberen om uit te leggen waarom mijn keuze op Nescio is gevallen. Al vanaf het begin dat hij hier schrijft, ik denk een maand of zeven, voel ik een sortiment van een draadje van herkenning en alertheid. Zijn levensvisie komt heel dicht bij mijn eigen ideeën en hij is toch wel de persoon die denk ik zonder dat hij het bes...
33
15
Public
door Berna
12/04/2013 14:30
Ik kreeg ineens de behoefte, als gevolg op dit mooie initiatief! Wie verdient de eer, of mijn respect? Het zijn er veel, geloof me, er zijn zoveel leuke lieve mensen hier, maar om toch een keuze te maken, neem ik Jack Hage. Jack heeft me veel verbaasd, hij is een mister positivo, ook al is hij boos. Zelfs in zijn verbazing over ...
36
19
Public
door Utopia
11/04/2013 21:55
Troetelbeertje Troetelbeertje heeft 1 pagina's geschreven, 1 reacties geplaatst en 0 pagina's beoordeeld Iemand van Plazilla in het zonnetje zetten, de zilla gaat al een hele tijd en ik volg hem. Er komen zoveel schrijvers zoveel mensen mijn gedachten voorbij. In al die tijd (en het is toch al een hele tijd nu) dat ik hier ben h...
21
14
Public
door Claire001
08/04/2013 10:19
Een nieuwe zilla,waar we elkaar eens een keer in het zonnetje kunnen zetten,gewoon omdat dat best eens een keer mag en dat kan een plazillaschrijver zijn maar het kunnen er ook meer zijn,maar we mogen elkaar best eens in het zonnetje zetten elkaar een schouderklopje geven,want er worden hier heel wat prachtige ontroerende mooie ...
44
17
Public
door Pooky
26/03/2013 13:34