Mijn kamergenoot, is sinds een week of 6 met diens studiegenoot (die hier nu bijna woont) een fan geworden van Brian Tracy. Een soort succesgoeroe. Plotseling doen deze twee extreem overdreven positief en vreemd. Ik erger me er werkelijk een staart aan. Welnu, ik heb pannenkoeken gebakken, en gehaktballen gemaakt, chips op ze be...
0
0
Public
door Utopia
29/01/2014 23:10
Tijdens het zoeken naar een geschikt plaatje, heb ik vreselijke foto's gezien. Dit deed me beseffen dat het best "weer" eens gezegd mag worden. "proefdieren" een term die we veel horen, en hoe meer je het hoort, des te gemakkelijker raak je aan de term gewend, en des te logischer het klinkt. Bij het woord proefdier, kun je denke...
0
0
Public
door Utopia
06/11/2012 00:06
Klik de zilla aan waarin ik dit stuk wil sluiten...Eind, nu terug naar vanmorgen! Dit is geen bijzondere dag, of een dag waarin ik meer meemaak dan anders gewend. Nee, ik schrijf over deze dag, juist omdat dit een doodgewone dag is. (hij is nog niet om, vandaar de woordkeuze is) Ben naar de grote bibliotheek geweest in Amsterdam...
10
4
Public
door Utopia
12/10/2012 23:24
Ik neem je mee via uitspraken en stellingen, redevoeringen en contradictie, de paradox van de zogenaamde feiten. Dit houd ik kort en bondig. Kent u die mensen ook, die koste wat het kost blijven lachen? En als je een keer met vervelend nieuws komt, dan praten ze het snel weer goed. In het begin word je daar vrolijk van, totdat h...
2
2
Public
door Utopia
28/09/2012 12:14