Omdat mijn hoofd nu tolt van de rare termen uit boeken, dacht ik even de fiets te pakken om een biertje te halen bij de snackbar verderop. Tijdens het op slot zetten van die vouwfiets, loopt er een heele mooie dame langs, en ik roep een beetje zachtjes half in mijzelf, half hoorbaar: "Jezus christus wat een lekker ding!" , haar ...
1
7
Public
door Utopia
16/02/2014 21:40
Typisch_Ik kwam met een suggestie, https://plazilla.com/de-xead-krant-jaargang-2-nummer-22 welke ik toch wel met plezier heb aangenomen. Het onderwerp is uitdagend genoeg, en al helemaal als je er expliciet om gevraagd wordt je eigen mening daarover te geven. Het is te flauw en zwak om dan een bekende filosoof aan te halen, of ee...
14
7
Public
door Utopia
04/06/2013 00:36
Omdat Rob Theunissen zo'n leuk initiatief had zijn eigen, plus de liedjes van zijn vriendin ten toon te stellen, dacht ik: "Dat is een leuk idee, want zo kijk je in een ander stukje van elkaar. Ik ben van mening dat gedrag losstaat van persoonlijkheid, en dus de muziekkeuze meer onthult. Welnu, een selectie van wat mij ontroert ...
8
3
Public
door Utopia
20/05/2013 23:27
Zandvoort aan Zee Gaaf stukje wie er met de trein heengaat. Langzamerhand wordt die reis mooier. De dennebomen, de duinegebieden... , daar wonen de mensen lekker. De zee was me te koud, nee niet om te zwemmen, maar aan het strand dan hè. Dus, voor de verandering ga je de woonwijken in. Eens kijken hoe de mensen leven, ja wat hu...
4
7
Public
door Utopia
04/12/2012 22:29
Ben jarig vandaag, en besluit omdat het mooi weer is, een tochtje te fietsen. Alleen, lekker rustig.. West-Graftdijk, door over de dijk naar Driehuizen... Dit is de Ringvaart, die gaat rond de dorpjes. Het water staat hier veel hoger dan op de foto hierboven, welke aan de andere kant gelegen is. Het is uitgegraven, dus kunstmati...
6
10
Public
door Utopia
22/10/2012 23:57
Twee theorieën, twee typen mensen -ik neem niemand iets kwalijk, ik probeer het te begrijpen- Dit zijn geen feiten, maar mijn ideeën. -~dit artikel scheidt mens typen op een onderwerp~Veel mensen gesproken de laatste jaren. Op websites vooral. Daar ontmoet je veel mensen, en langzaam deel je meer van jezelf. Zo was er op Netsa...
1
1
Public
door Utopia
28/09/2012 12:14