Dank je

Dank je, Je hebt me ontzettend geholpen, hoop op liefde laat je nooit in de steek. Die illusie voedt, daar is geen supplement aan gelijk! Het enige wat ik nodig had was slechts een fractie, een afgeleide van een fractie van je vrouwelijkheid om me sneller wakker te schudden dan te vervallen in de dood van een kikker in langzaam ...
0
0
Public

Internet kennismaking; terug naar de babytijd

Kan me zo voorstellen dat nog voordat de mensen taal gebruikten, omdat die er simpelweg niet was, zij hun keuzes maakten op grond van wat ze konden zien. Toen kwam taal en geschrift, en iedereen kon zich onderscheiden door middel van zijn vocabulaire kunsten, en poëtische geschriften. Het innerlijk werd eindelijk zichtbaar, en ...
0
2
Public

Zondag wandeling op landgoed Elswout

Hier vlak bij mijn woning...
2
2
Public

Japanse anime, Aku No Hana

Aku No Hana betekent:(De bloemen van het kwaad). Introductie Deze 13 delige Japanse animatie is door Shuzo Oshimi gemaakt uit voorliefde voor het boek van Charles Baudelaire. Les fleurs du mal (de bloemen van het kwaad) Toen ik dit boek las, vond ik het zo goed, dat ik er meteen 5 exemplaren van gekocht had. Allemaal weer weggeg...
13
3
Public