alles wat ik heb vergaard dat is verjaard ik ben zo langzaamaan mijzelf vergeten ik kijk vooruit, nooit meer terug, de tijd heeft te lang stilgestaan verstrooid in de wind, stilletjes zijn eigen weg gegaan
1
1
Public
door Utopia
02/02/2015 01:36
********************************************************************* Zijn naam is: Eureka! Hij wordt geëerd op momenten van ontdekking, enkelen komen hem tegen, de meesten werken hard in de hoop op een ontmoeting. Dan gaan de handen omhoog, en men loopt een rondje of doet een dansje. Het schijnt een waanzinnige ervaring te zij...
2
1
Public
door Utopia
16/04/2014 23:36
-Simpel en logisch, dat is de kunst- Onderaan de voedselketen, staan de planten. Zij voorzien dieren van voedsel. Planten groeien door zonne-energie, want zonlicht = een golf met energetische waarde. Die golf energie van het zonlicht, wordt door de plant opgeslagen in het elektron, door zijn elektron in een grotere baan te laten...
0
0
Public
door Utopia
17/03/2014 17:40
Liep over een half donker voetpad/ stoep, en ineens....een worm van zeker 25 cm stak dwars over. Precies zoals een worm dat doet, intrekken en uitrekken, op zo'n manier dat hij vooruit komt. Logisch hè. Maar achter me (30 meter) liep een man met hond, en uit reflex dacht ik, die worm is misschien straks de klos. En dat wil ik n...
8
8
Public
door Utopia
19/10/2013 21:32
Ik zag dat ik deze zilla wel gemaakt, maar nog niet 'gevuld' had. Welnu, wat bewaarde teksten uit mijn woelige tijd. De tijd dat ik op elke slak nog zout legde, veel las en reageerde. Het spel van 'overpoweren' speelde, en mijn grondwaarden aan het ontdekken was. Het is af en toe best fijn, terug te duiken in die kritische tijd....
4
3
Public
door Utopia
29/04/2013 10:24