De goede liefde * sarcastisch

De goede liefde Ik ga de liefde als zodanig niet beschrijven ter wille van mijn zin in 't leven dat ik zo lief het zijn toch allemaal diezelfde dingen en ik ben van mijn gevoelens echt geen dief Hoe mooi en zalig al dat is verheven strelen kan de tussentijdse pauzes en verdriet de schaamte, echtbreuk, en natuurlijk het gescheld ...
4
0
Public

Verloren, vooruit

alles wat ik heb vergaard dat is verjaard ik ben zo langzaamaan mijzelf vergeten ik kijk vooruit, nooit meer terug, de tijd heeft te lang stilgestaan verstrooid in de wind, stilletjes zijn eigen weg gegaan
2
1
Public

De god van de wetenschap ......

********************************************************************* Zijn naam is: Eureka! Hij wordt geëerd op momenten van ontdekking, enkelen komen hem tegen, de meesten werken hard in de hoop op een ontmoeting. Dan gaan de handen omhoog, en men loopt een rondje of doet een dansje. Het schijnt een waanzinnige ervaring te zij...
3
1
Public

Lichaamswarmte is zonnewarmte

-Simpel en logisch, dat is de kunst- Onderaan de voedselketen, staan de planten. Zij voorzien dieren van voedsel. Planten groeien door zonne-energie, want zonlicht = een golf met energetische waarde. Die golf energie van het zonlicht, wordt door de plant opgeslagen in het elektron, door zijn elektron in een grotere baan te laten...
0
0
Public

Ik zag een regenworm de straat oversteken!

Liep over een half donker voetpad/ stoep, en ineens....een worm van zeker 25 cm stak dwars over. Precies zoals een worm dat doet, intrekken en uitrekken, op zo'n manier dat hij vooruit komt. Logisch hè. Maar achter me (30 meter) liep een man met hond, en uit reflex dacht ik, die worm is misschien straks de klos. En dat wil ik n...
11
8
Public

Interpretatie en communicatie, een antwoord..

Ik zag dat ik deze zilla wel gemaakt, maar nog niet 'gevuld' had. Welnu, wat bewaarde teksten uit mijn woelige tijd. De tijd dat ik op elke slak nog zout legde, veel las en reageerde. Het spel van 'overpoweren' speelde, en mijn grondwaarden aan het ontdekken was. Het is af en toe best fijn, terug te duiken in die kritische tijd....
6
3
Public