Woordeloos

Ik ben ondersteboven De juiste woorden vind ik niet Ik kan het echt niet geloven Ooit schreef ik een artikel 'Praten over verlies' http://chrisrik.plazilla.com/page/4295164997/praten-over-verlies Nu heb ik het zelf heel moeilijk om de gepaste woorden te vinden. Het betreft een ex-collega van me en zijn vrouw (I &B). In juli ...
19
29
Public

Een vriend

Niet zozeer de hulp van een vriend helpt ons doorheen moeilijkheden, maar wel de wetenschap dat hij ons zal helpen als het nodig is. 'Epicurus' eigen foto, genomen in Nieuwpoort
13
7
Public

Liefde geven

liefde uitdragen worden teneergeslagen leed helpen verzachten een vriendelijk woord verwachten heel vaak hebben ze je nodig soms ben je overbodig het beste van jezelf geven vreugdes mogen beleven houden van … wat is er mooier dan? foto's genomen via google
19
14
Public

Gevoelens

Pijn Onrust Angst knaagt Slapeloze nachten Tranen van verdriet Schrik voor de toekomst Het had zo mooi kunnen zijn! De wereld draait door Maar nu staat die bol even stil. eigen foto's (Brugge)
25
34
Public

Moederliefde

Een mama, een oma een moederhart vol bezorgdheid een diepte van innerlijke strijd. Je hoeft niets te zeggen angst en twijfel zijn een last je hoeft niets uit te leggen mama is er voor je, dat staat vast. Je bent zo alleen in gedachten het gevoel van onmacht en pijn niemand kan jouw leed verzachten een liefde die niet meer kan zi...
21
25
Public

Hieperdepiep

We zijn plazilla-vrienden we delen vreugd en leed Voor onze Theun Een heel dikke zoen Hieper de piep Zoals je ziet We vergeten jouw verjaardag niet Zonder toeters en bellen komen we je wensen : ‘Nog veel jaren vol goede gezondheid, levensvreugde en geluk.’ Vandaag ben je geen jaar ouder maar slechts een dag vergeleken met gi...
19
20
Public

Hoe wij noodgedwongen oud-naar-nieuw vieren.

De kerstdagen zijn voorbij , het was supergezellig. De kinderen wilden het eens anders aanpakken. De laatste weken had ik heel veel bijgesprongen om oppas te zijn voor zieke kleinkinderen.Het was een razend drukke periode geweest voor oma. De zoon en schoondochter zouden een lekker maal bereiden - de andere kinderen hielpen hen ...
38
62
Public

Het is ‘de’ surpise-dag voor oma

Deze dag kan niet meer stuk plazilla barst van geluk Mij vervult een gevoel, groot en machtig Oma zijn, dat is toch prachtig Als ik al die surprises lees en bekijk dan voel ik me oneindig rijk We spannen samen een regenboog vol kleuren wat een heerlijk familiegebeuren Er komen geen donkere wolken voorbij drijven ik hoop dat het ...
30
31
Public

Mijn surprise voor E.E

Ik wachtte vol ongeduldtot het lotje werd getrokken.Een wens is vervuld ener luiden feestklokken Ellen, nu ‘jij’ het bent ben ik blij want ik heb het ‘winnend lot’ uit de loterij Op deze 5 november wil ik speciaal voor jou mijn hersenen doen kraken om iets neer te schrijven. Het zoeken naar de juiste woorden .. het schra...
38
43
Public