Hoe gaat het met …

Hoe gaat het met … Was weer eens lekker aan het struinen in oude artikelen en kwam bij een drietal prima artikelen van een drietal geweldige schrijvers, nee van twee schrijfsters en van één schrijver. Hallo, een man is geen vrouw en een vrouw is geen man … goed je hebt erbij die het ene waren en het andere werden, maar doo...
2
0
Public

Gouden oude uit de geschiedenis van Thalmaray.

Ik ben terug gegaan in de tijd bij plazilla. Daar werd mijn aandacht getrokken door het volgende artikel; http://plazilla.com/page/4295123623/nostalgische-kijk-op-het-egypte-van-de-farao-s Dit artikel is van; Nostalgische kijk op het Egypte van de Farao’s Thalmaray > Geschiedenis Het is interessant om dit te lezen. Nou moet...
10
10
Public

Nieuwe duik in het archief:

Door een klein mankementje heb ik het opnieuw moeten plaatsen, Sinds de optie Ontdek Plazilla bestaat, besteed ik soms meer tijd aan oude pareltjes uit het XEAD/Plazilla verleden dan dat ik bezig ben met iets anders. Je komt er zulke mooie artikelen van mensen tegen waarvan een groot deel nog wel een profiel heeft, maar niet mee...
8
13
Public

Duikje in het Plazilla archief:

Op zoek in de archieven van Plazilla liep ik met mijn neusje ergens tegenaan wat best nog wel bijzonder was. Ik botste tegen een kast op waar ik zo waar twee meisjes in tegenkwam. Nou niet echt de meisjes zelf, maar meer wat ze schreven. Ava en Venuswix En wat ze schreven trok mijn aandacht en ik denk dat u dat wel zult begrijpe...
11
12
Public

Gouden Ouden ik hou er van

Als eerste deze, omdat ik na drie maanden eindelijk de moed weer heb gevonden om naar de sportschool te gaan Deze is van: http://plazilla.com/user/gewoonieko http://plazilla.com/page/4294992933/het-verschil-tussen-de-seksen Een gedicht deze is van: http://plazilla.com/user/berna http://plazilla.com/page/4295153117/mijn-magische-...
12
7
Public

Leest u wel eens een Plazilla-klassieker? - deel 2

Het valt me zo op. Elke dag zijn hier reacties op nieuwe artikelen, maar bijna nooit op oude. Jammer toch? Want veel schrijvers hier hebben in het verleden juweeltjes geproduceerd. Ik wil ze graag in de spotlights zetten. Ken uw Klassieken De aanleiding Het bovenstaande schreef ik anderhalf jaar geleden. Het viel me op dat veel ...

Kent u deze artikelen nog?

Kent u Cinzia nog? Cinzia De vrouw die ons bekend maakte met achtergronden bij artikelen. Maar dat niet alleen, want ze was ook, en zal het nog wel steeds zijn, een begenadigd schrijfster met haar eigen visie op het leven en de Wereld. Persoonlijk mocht ik haar als mens graag en als schrijfster eveneens. Is één van de schrijfs...
15
31
Public

Leest u wel eens een Plazilla-klassieker? - deel 1

Het valt me zo op. Elke dag zijn hier veel reacties op nieuwe artikelen, maar bijna nooit op oude. Jammer toch? Want veel schrijvers hier hebben in het verleden juweeltjes geproduceerd. Ik wil ze graag in de spotlights zetten. Ken uw Klassieken De aanleiding Deze week schreef ik in de compimenten-zilla een lofrede op Neerpenner ...

Goud van Oud: Een gedicht van Neerpenner

Deze nagelnieuwe Zilla van mij, waaraan iedereen mee mag doen, heeft als teken om oude pareltjes van Plazillianen weer eens in het zonnetje te zetten. Gildor heeft het als ik het me goed herinner ook al eens gedaan en dit idee is dus ook helemaal niet van mij. Een reactie van Josh bracht mij op dit idee. En als we dan echt gaan ...
17
18
Public