Mijn leven als verraadster

Gevangen ... maar ontsnapt ! Het elf minuten meisje Overleven De gevangene Ook de hel went wel Ontsnapt uit de hel In vrijheid.
21
22
Public

IJskoud hart en wraak

Boektitelgedicht Het hart is kil De wraak zal zoet zijn. De bewoonde wereld Bevroren hart Vaderwraak Een perfecte glimlach Een stille verdwijning Moordkunstenaar Vis, bloed en beenderen ..
16
20
Public

Jamaica ... een droom!

Jamaica zien en .. ‘nog niet’ sterven. Wij hebben al heel veel gereisd. Onze reizen in het Oosten (Thailand, Sri Lanka, Java en Bali) waren stuk voor stuk belevenissen waar we alleen goede herinneringen aan over houden. Rik’s droom is om nog eens naar Vietnam te mogen reizen. Ik wou in 2008 de andere kant op, we bezochten ...
28
36
Public

Boektitelgedicht : Vol spanning

Gedichten is niet mijn sterkste kant, maar deze zilla vind ik zo leuk. Ik wil hier ook mijn kans ook wagen :-) Haar naam was Sarah Ze was een 'kind van de duisternis' En werd een 'bruid in de sneeuw' Ze woonde in het huis van stilte .. Overdosis Spoorloos De geur van sterfelijkheid ..
20
23
Public

Gordijnen open maar ...

Ik wil jullie uit het lijden verlossen. De onbekende schrijver had zich goed verscholen achter het gordijn. Dus ... gordijnen open maar .... De onbekende schrijver deed het goed, al zette hij/zij sommigen misschien wel kwaad bloed. Aan allen die meededen, vraag ik : “Please, scrol nog niet naar beneden.” Raad nog even mee ...
25
77
Public

Wie zou het deze keer zijn?

Lieve vrienden, ik heb het geluk jullie een veelzijdig schrijfster of misschien is het een schrijver voor te stellen. Hij of is het een ‘zij’ , is wel geliefd op plazilla én terecht. Ik kan heel wat vertellen over deze nieuwe onbekende, maar ik zou waarschijnlijk te veel prijsgeven. Ik dwing mezelf te stoppen hier ... Ik ve...
26
64
Public

Wie was het lieve kereltje?

Deze jonge, blonde jongen is nu een M.A.C.H.O. die kan communiceren in het : Nederlands, Engels, Frans, Duits en Italiaans. Hij houdt van de natuur en dank zij hem kregen we al heel wat toeristische informatie. Hij ziet graag een stukje van de wereld. Hij is een geboren toerist met een passie voor oude steden en bergen en een vo...
47
34
Public

Wie kent deze plazilliaan?

Wie is hij? Is hij een M.A.C.H.O.? Wie is dit lieve kereltje dat ons toelacht? Deze actieve plazilliaan spreekt verschillende talen, maar op plazilla verwent hij ons met zijn artikelen over diverse onderwerpen. Hij houdt van de natuur ... zijn informatieve artikelen zijn verrijkend. Voor een goed zelf verzonnen verhaal zit hij n...
46
58
Public