Link gedeeld door Karazmin
De ironie van een hen in het kippenhok (of was het nou sarcasme) - Tallsay.com
https://tallsay.com/page/4294975134/de-ironie-van-een-hen-in-het-kippenhok-of-was-het-nou-sarcasme
Zo af en toe hoor ik nog wel eens in mijn hoofd fragmenten van liedjes gezongen en geschreven door Doe Maar. Ja, ik was fan. Gebeurde ergens in de vierde...
1
0
Public
door Karazmin
12/02/2016 11:25
'And another one bites the dust'... de titel van één van de iconische nummers van Queen speelde door mijn hoofd toen het nieuws dat die andere muzieklegende was gestorven een beetje doorgekomen was. Zo lig je nog lekker warm onder je dekbed naar de radio te luisteren - Gerard Ekdom die iemand over de uitreiking van de Golden G...
11
14
Public
door Karazmin
11/01/2016 11:07
n toen was het zomaar ineens 2016. Dus voor ik verder ga met mijn 'jaarafsluiting' eerst de beste wensen voor ieder die dit leest. Dit jaar kom ik niet met een fotoreportage van de mooiste vuurwerkfoto's die ik op het balkon van mijn moeders huis heb genomen. Ze zijn namelijk zo slecht geworden dat ik ze jullie wil besparen. Alh...
15
42
Public
door Karazmin
05/01/2016 10:39
Af en toe moet een mens zijn gram kunnen spuien en een lijstje maken van dingen die hij of zij haat en daarom dit artikel. Omdat mensen nu eenmaal van lijstjes houden. Nog even een waarschuwing vooraf: Onderstaand artikel is met een dikke knipoog geschreven en voor een goede vertering is minstens kilootje zout nodig. Zit iederee...
15
42
Public
door Karazmin
05/10/2015 19:01
Kaduuk! En toen gaf mijn geliefde Nikon coolpix s9700 ineens de geest. 'Lensfout', vertelde de tekst op het display. Dûh! Alsof ik dat niet al door had. Ten eerste leek mijn camera ineens bijzonder bijziend te zijn geworden en keek het arme ding door een dikke laag mist; Ten tweede was met geen enkele mogelijkheid de lens terug...
13
16
Public
door Karazmin
27/09/2015 19:57
Wanneer worden gebruiken tradities? En als een gebruik gepromoveerd is tot traditie, mag die traditie dan wel worden afgeschaft? Een vraag die gesteld kan worden omdat veel mensen volgens mij het idee hebben dat een traditie zo diep in een cultuur en volksaard is genesteld dat het bijna een misdaad tegen datzelfde volk is om met...
21
38
Public
door Karazmin
30/08/2015 20:16
Mijn oude lagere school is bijna niet meer. Na 50 jaar trouwe dienst gaan ze fuseren met de scholen van andere veendorpen. De krimp heeft ook hier toegeslagen en er zijn blijkbaar niet meer genoeg leerlingen. Ik zeg blijkbaar want in feite weet ik niets meer dan dat ze gaan fuseren. Zelf ben ik er al sinds 1978 niet meer in het ...
13
20
Public
door Karazmin
02/07/2015 15:21
Over het boek en de wedstrijd In het Wel en wee van een boek schrijven vertelde ik over het boek wat ik aan het schrijven ben. Hierin deed ik uit de doeken dat ik via een link weet kreeg van een wedstrijd, die mij op het lijf geschreven was. Toevallig was ik net met een verhaal begonnen die ik met wat kleine aanpassingen kon geb...
11
22
Public
door Karazmin
31/05/2015 20:33