Winter hield de hand van een meisje vast; het meisje waar Alexa over had gedroomd. Op dat moment hoorde ze Mist spinnen. Nog steeds hield ze Winters hand vast en stond daar in het zonlicht. Ze keek naar het tengere meisje en glimlachte. Jij bent de vreemdeling die ik het best ken van wie ik het meest hou, je kwam van een land tu...
18
6
Public
door Karazmin
10/09/2013 15:16
“Ik heb over je gedroomd” zei ze nog een keer. “Je was in een plaats van kristal, ijs en sneeuw. Ik zag hoge kaarsrechte bomen met grijsgroene bladeren en blauwe vruchten en er was een meisje. Klein en elfachtig mooi. Ze maakte wandkleden in felle kleuren.” “Mijn wereld...” ze had hem daar bezocht toen ze sliep “Je...
14
9
Public
door Karazmin
09/08/2013 15:31
Weifelend keek hij naar het raam. Alexa was naar een andere kamer gegaan. Hij kon haar niet zien maar hij kon haar aanwezigheid wel voelen. Er was zoveel wat hij nog wilde voor hij terug ging. Met haar praten, haar aanraken, haar leren kennen. Lindes roep kon hij niet negeren. Hij moest terug. Ik kom terug – beloofde hij in ge...
17
7
Public
door Karazmin
29/06/2013 22:23
Jij bent de vreemdeling die ik het best ken van wie ik het meest hou, je kwam van een land tussen waken en droom koud van de morgendauw uit een Lied van de Zwerver door Walter de la Mare vertaling Tonke Dragt De schim in de tuin Wat was er toch mis met de Nederlandse winters? Jarenlang viel er bijna tot geen vlok sneeuw, en nu v...
15
6
Public
door Karazmin
25/06/2013 11:56