Terwijl ik gisteren mijn verhaal schrijf over de 5050shopsdb en mijn nieuwe manier van fondsenwerving, weet ik wat er speelt in Bosnië, ik weet wat er bij de verzorgers in het asiel leeft, ik wat hoe het met de honden daar gaat en welk drama zich heeft afgespeeld. Het is makkelijk om de handdoek in de ring te gooien, en wat and...
10
7
Public
door Suzefred
19/05/2015 12:30
Ik log in, kijk naar de statistieken en naar het bedrag in de rechter bovenhoek en ik betrap mezelf erop dat ik er om moet lachen. Het lijkt wel een grens waar ik niet overheen mag om te voorkomen dat ik op uitbetalen druk. De honden in Orasje moeten nog even wachten op mijn bijdrage. Maar goed, ik wacht het rustig af, ooit zal ...
4
4
Public
door Suzefred
18/05/2015 20:30
Is het slim om een oproep te doen om een onderwerp te negeren? Want dat is wat ik eigenlijk zou willen doen, vragen om een bepaald onderwerp geen aandacht te geven. Het proberen dood te zwijgen. Of in ieder geval via de juiste kanalen aandacht te geven. Ik heb het hier over … Hmm, misschien niet zo slim om dat hier te zeggen. ...
6
0
Public
door Suzefred
25/03/2015 21:06
Een klein artikeltje, maar wat voor impact moet dat niet hebben voor de mensen waar het over gaat? Meisje (4) vergiftigd door worst gevuld met rattengif Een meisje (4) is ernstig ziek geworden nadat ze vermoedelijk een met rattengif gevulde worst had gegeten die in de tuin van haar ouders was gegooid. Volgens de politie kreeg he...
7
3
Public
door Suzefred
21/02/2015 13:26
Ingezonden brief door Suze, geplaatst in PiepVandaag. Al verschillende keren hebben wij een beknopte schets gegeven over de situatie waarin de zwerfhonden in Bosnië zich bevinden. De huidige situatie is zo ernstig, dat het mij extra zwaar valt om een goed beeld te schetsen. Vooral omdat de signalen en informatie zo verwarrend z...
4
4
Public
door Suzefred
19/10/2014 20:43
Stel je hebt een bedrijf, en je maakt een flinke fout waar de klant de dupe van gaat worden, dan ben je blij als je stagiaires in dienst hebt. GKV in Alkmaar lijkt dit ook in te zien en maakt nuttig gebruik van zijn stagiaires. Hieronder leest u hoe. Overstromingen in Bosnië, het derde noodtransport In Bosnië zijn verschrikkel...
3
0
Public
door Suzefred
13/08/2014 11:58
Vrijwilligerswerk verrijkt je leven, zeg ik wel eens. Maar soms ook zijn er momenten dat je je afvraagt waar je het allemaal voor doet en waarbij je je afvraagt wat sommige mensen bezielt. Hieronder een stuk ervaring waar ik vandaag weer aan herinnerd werd, een stukje van zo’n 2 jaar terug. In die periode ben ik volop in hardl...
2
1
Public
door Suzefred
05/08/2014 11:44
17-05-2014 Een voorlopige samenvatting van de situatie in Bosnië Sinds een aantal dagen zijn er ernstige overstromingen door hevige aanhoudende regenval in Bosnië en omringende landen. Bosnië is een land vol rivieren, veel zijn buiten hun oevers getreden en nemen alles mee wat ze op hun pad mee kunnen nemen. Duizenden huizen ...
4
7
Public
door Suzefred
17/05/2014 11:48
Het lijkt wel alsof het Sinterklaasfeest en de daaruit volgende Pieten-discussie het belangrijkste nieuws was van de afgelopen tijd. Intussen maakt Stichting Dierenopvang Bosnië zich echter druk om andere zaken. In navolging van de wetswijziging in Roemenië, is dezelfde politieke strijd nu ook gaande in Bosnië. Als de wet erd...
8
5
Public
door Suzefred
03/12/2013 22:09