Roparun 2012, deel 28. De Roparun van 2012, met team 214

Ik heb een lijstje met dingen die ik ooit wil doen. De Roparun is een van de dingen die daarop staat. Een van die dingen die ik door wil kunnen strepen. Toevoeging: ben je deelnemer geweest aan de roparun-2012? Ik heb vele foto's ervan geplaatst op picasa. Wellicht sta je ertussen. Zie onderaan dit artikel de link naar Picasa en...
10
4
Public

Roparun 2012, deel 27. Hoe ik met Xead een fortuin ophaalde voor de Roparun

Ik schrijf voor de Roparun, op Xead. Omdat je daar geld verdient met je verhalen. Komend weekend is de Roparun. Hoe de inkomsten mijn stoutste verwachtingen overtroffen. Het is een paar dagen voor de start van de Roparun en zoals de meesten wel weten, schrijf ik op Xead verhalen voor en over de Roparun. Omdat ik door zovelen wor...
73
37
Public

Roparun 2012, deel 26. Roparun, de vierde en laatste gemeenschappelijke training in Antwerpen

De laatste training voor de Roparun. Een training die meteen gecombineerd wordt met een aantal andere zaken: de 3e en laatste informatiebijeenkomst in Ahoy én een bezoek aan onze beschermvrouwe... Die beschermvrouwe is José, van de Raad van Bestuur. Dat vind ik ook heel gaaf. Het feit alleen al dat we een beschermvrouwe hebben...
7
9
Public

Roparun 2012, deel 25. De 10 mijl van Krommenie, prijzengeld 1 euro 20

Deze maandag werd door 1 man de "10 mijl van Krommekerk" gelopen. Wie de winnaar zou worden stond al vast. Het te winnen prijzengeld nog niet. Het is paasweekend, 4 dagen vrij waarvan ik er 4 benut heb om de armen eens even uit de mouwen te steken. Vrijdag de zijkant van het huis even vrijgemaakt zodat we daar wat mee kunnen gaa...
11
16
Public

Roparun 2012, deel 24. Sport, tot de dood erop volgt

Op facebook hoorde ik er het eerste over, the hunger games. Een foto van een jongetje met daaronder een tekst die met de hunger games te maken had. Ik begreep hem niet echt, omdat ik nog niet eerder van de hunger games had gehoord. Toen die foto steeds meer begon te circuleren, maar steeds met een andere tekst erbij (hier niet b...
12
10
Public

Roparun 2012, deel 23. Roparun, de derde gemeenschappelijke training in Nijmegen

31 maart, tijd voor de derde gemeenschappelijke training. Dit keer in Nijmegen om ook het hoog/laag te kunnen oefenen. De avond ervoor pak ik alle spullen in. Wat voor weer wordt het morgen in de buurt van Nijmegen? Vorige week rende ik nog in korte broek en t-shirt op Zandvoort, toen was het supermooi weer. Het is een weekje ve...
7
6
Public

Roparun 2012, deel 22. Racen op Zandvoort tijdens de circuitrun

Op 25 maart wordt op het circuit van Zandvoort de Circuitrun gehouden. 12km over het circuit, door de straten van Zandvoort en over het strand. Ik doe mee in het businessteam, en gebruik deze als meetpunt voor de Roparun. Wat is mijn snelheid, hoe lang kan ik het volhouden. Let op de zomertijd, dat was waarschuwing 1. Kom niet m...
6
4
Public

Roparun 2012, deel 21. Hijgend rond de golfbaan

Vandaag een trainingsronde door de weilanden en uiteindelijk rond de golfbaan. Het gras is groen, de mensen slaan er lustig op los, ik stap zwetend binnen. "Ben je helemaal hier naartoe gerend?" Ja klopt, maareh, dit is maar een kilometer of 8, straks moeten we er 530... Niet elke training is even interessant om over te schrijve...
13
8
Public

Roparun 2012, deel 20. Roparuntraining De Binnenmaas Nonstop

De HWRunners (een van de teams van de Roparun) organiseren elk jaar de Binnenmaas-NonStop welke vele Roparun-teams blijken te gebruiken als generale repetitie. Omdat een van de teams die zich hiervoor hadden ingeschreven te kampen hadden met uitvallers op die dag, werd ik gevraagd om in te vallen. Een verslag van die dag. Het is...
13
6
Public