Er zijn zo’n 2 miljoen Nederlanders die vanwege overtuiging of geloof geen vlees, of zelfs geen dierlijke producten eten. Althans, dat denken ze. Want steeds vaker blijkt dat er toch dierlijke ingrediënten zitten in voedsel waarin je het niet verwacht. Weet u in welke? De klant wil nou eenmaal dat de appel glimt! Zo laten ze ...
4
4
Public
door Suzefred
13/08/2014 20:16
Oh oh, een groot taboe, en waarom zou je hier überhaupt over beginnen, met alle risico's van dien? Maar ik kan het niet meer tegenhouden, het borrelt omhoog en moet er uit, en liefst zo overvloedig mogelijk, misschien wel op zoek naar grenzen van betamelijkheid. Ik ben nieuwsgierig naar het onmogelijke. Zou dat meteen de reden ...
10
13
Public
door Suzefred
04/05/2013 23:05
Vandaag kon ik kiezen wat ik wilde eten, 'knoflooksoep of'... Stop maar! Knoflooksoep! Hieronder volgt het recept van mijn vrouw voor een heerlijke knoflooksoep waarbij je kan kiezen om deze te nemen met (mijn favoriet) of zonder champignons.Ingrediënten: 3 bollen knoflook, alle teentjes schoonmaken en ontvellen boter en olijfo...
3
3
Public
door Suzefred
04/05/2013 22:56
En dan gaan we nu courgettesoep maken! Dit jaar zijn we begonnen met een moestuintje en hoewel ik geen groene vingers heb, heb ik zo aan het eind van het seizoen wel gemerkt dat het heel erg leuk is! Een echte aanrader voor degene die het nog niet doet. Als je de kans hebt, maak dan je eigen courgettebak. Haal bij de bouwmarkt e...
20
9
Public
door Suzefred
04/05/2013 22:41
Recept voor kwarktaart, zonder oven Er zijn veel recepten voor kwarktaart, maar voor veel heb je een oven nodig. Terwijl het heel simpel is om een kwarktaart te bakken zonder oven! Probeer het nu, met dit recept! Ingrediënten: 75-100 gram suiker 350 ml slagroom 500 gram kwark 1 grote pot kersen op siroop, of 2 kleinere 10-12 kl...
10
12
Public
door Suzefred
03/05/2013 10:45
Een eigen moestuin. Ik heb geen groene vingers. Ik heb ze nooit gehad en zal ze waarschijnlijk ook nooit krijgen. Dus toen mijn vrouw begon over een moestuin, deed dat mijn hart niet echt sneller kloppen. Maar toen ze begon over 'maar dan niet zo een in de grond, maar iets op een lekkere werkhoogte zodat ik niet zo hoef te bukke...
26
18
Public
door Suzefred
28/09/2012 12:14