Aanslag luchthaven Brussel

Aanslag luchthaven Brussel. Getuigen vertelden dat er eerst geschoten werd. Vervolgens werd er iets geroepen in een taal die leek op Arabisch. Daarna volgden twee explosies. Opnieuw een vreselijke aanslag in Brussel. Er wordt gesproken over elf doden en twintig gewonden. Vanochtend kwam ik op mijn werk en een collega liep rond m...
13
13
Public

Liefde overwint alles

Liefde overwint alles.. Het is al lang geleden dat ik een artikel plaatste op Plazilla, het onderwerp dat ik nu ga schrijven gaat over een neef en nicht relatie. Is het een schande, of is het acceptabel? Liefde: Liefde is een raar iets, gevoelens spelen een grote rol om alles te overwinnen. Een relatie tussen 2 mensen is niet st...

De klimaat top!

En ja hoor daar gaan we weer, alle landen bijeen voor de zoveelste keer in het gelid naar de klimaat top in Parijs 2015. Klimaatconferentie Parijs 2015 (COP21) - Hoofdinhoud Op 30 november 2015 is in Parijs de eenentwintigste jaarlijkse klimaatconferentie van de Verenigde Naties van start gegaan: de zogenaamde COP21. COP staat v...
0
0
Public

Bij de sportcoach

Goed, waar zijn de sportievelingen onder ons? Al enkele onsportieve zondaars klikten dit artikel gauw weg om de schaamte te ontlopen. De eeuwige schaamte omdat tegenwoordig iedereen sportief is en jij niet. Ik ken dat gevoel... We leven in een maatschappij waar alles natuurlijk en healthy moet zijn, je kan er haast niet meer naa...

Dit is wie ik nu ben - 15 kilo lichter

Op een dag kijk je in de spiegel. Je ziet daar een persoon in de spiegel die je niet meer kent. Een persoon die zoveel heeft meegemaakt in korte tijd. Een persoon die zoveel is aangekomen in die korte tijd. Die persoon ben jij zelf. Wat doe je dan? Mijn leven veranderen! Dat is wat ik heb gedaan. Ik heb sport toegelaten in mijn ...
10
4
Public

Afvaltips

Ken je het gevoel wanneer je denkt dat je (de laatste kilo's) niet (meer) kan afvallen? Probeer dan volgende tips een keer...voeding: Gekruid en pittig eten stimuleert de stofwisseling (en daarmee de vetverbranding). Denk hierbij aan mosterd, sambal, ... Ook kan je op je eten het kruid 'komijn' doen, dit zou ook een verschil van...

Bijzonder gevaarlijke internetbedreiging...

Internet vermoeidheid…Alle gevaren van internet... Voor een ieder die slecht slaapt ’n digitale waarschuwing gemaakt… na een gesprek met ’n psycholoog mijn volgende betoog onze digitale wereld blijkt gevaarlijk neem me ’t maar niet kwalijk... we lijken in de ban van digitale dwang… Een glurend Facebook menig mailbezo...
15
14
Public

20 kilo afgevallen op een dik jaar tijd

Start: 18 maanden geleden heb ik besloten dat ik wilde afvallen maar ik snoepte bijna niet, ik at toch gezond? Ik wist niet waar het aan kon liggen... opgeven? Toen ik het na 6 maand wilde opgeven omdat ik nog geen enkele kilo had kwijtgespeeld, is mijn relatie geëindigd omdat ik gevoelens had gekregen voor iemand anders. Mijn ...

Leeftijdsverschil in de relatie

Bij veel koppels is de man ouder dan de vrouw. Vaak scheelt dit niet veel en gaat het maar om enkele jaartjes. Maar soms kan het ook dat hij veel ouder is dan zij. Waarom kiezen we hiervoor? De redenen dat een man kan kiezen voor een jongere vrouw is omdat hij zich als een vaderfiguur voelt of om zichzelf jonger te voelen. De re...