Inleiding Bij mijn recensies van films vind ik de muziek zeer essentieel en ik geef dan ook altijd de sountrack van de film weer. Momenteel doet mijn boek het goed. Op bol.com staat Het lichte meisje en Seneca/Metamorfose bij de eerste 20 thrillers en op vergelijk.nl nummer een, bij meest bekeken. Mij droom is dat een van de twe...
6
9
Public
door Taco-Veldstra
22/10/2015 18:15
http://youtu.be/VOt3ixMGMmI EEN HOMMAGE AAN LODEWIJK BRUSSE! Dit verhaal gaat over Lodewijk Brusse, die op 12 januari j.l overleed. Hij runde een smartshop in Leiden. Ofschoon ik geen producten afnam, was hij altijd vriendelijk voor me en zeer geestig! We dronken vaak thee samen en soms pakte hij zijn gitaar en dan speelde hij v...
6
13
Public
door Taco-Veldstra
14/01/2015 18:40
luister als je werkelijk voelen en weten wil hoe het is. http://youtu.be/oYsMHZdOmoA
6
6
Public
door Angel of truth
07/12/2014 14:41
Als je wil weten waarom ik dit geplaatst heb... of je afvraagt wat ik bedoel... dan ben jij de gene waar ik het over heb.Dit maakt dat ik tranen in mijn ogen krijg. De zieke mensheid met zijn egoisme en zijn graai cultuur. Ja mijn Empatisch vermogen ligt hoger dan gemiddeld... omdat ik voel. http://youtu.be/1fC6RP6tZ1Q <=== k...
4
20
Public
door Angel of truth
26/10/2014 15:44
Het grauwe licht valt zwaar op de tegels in mijn gedachten Zo eenzaam in mijn wereld vol gevoelens en krachten De wind komt binnen door de kieren van mijn verstand Ontnomen van alle machten lig ik gebonden en gevloerd Ik wil rust vinden in het dagelijkse wandelen langs het vuur Mijn zicht niet verder dan enkele seconden tot maxi...
3
5
Public
door Angel of truth
20/10/2014 20:30
DE DUIVEL: Laat me je eerst vertelen dat ik altijd en overal aanwezig ben. De Rolling Stones hebben dat mooi verwoord in hun hommage aan mij, in hun mooiste lied: ‘Sympathy for the Devil’. Ik heb Keith Richards en vooral Mick Jagger met hun tekst geholpen door ze een boek te geven van Mikhail Bulgakov ‘The Master and Marga...
7
18
Public
door Taco-Veldstra
01/10/2014 17:19
Herinner je Eric nog van mijn vorige video post? Hij heeft een huis en werk ondertussen en gaat nu een ander helpen. http://youtu.be/xcxXsqN4efU Werelds om te zien... deel dit zoveel je kunt. Binnen kort kom ik met een voorstel voor jullie allemaal...... stay tuned. Love to all Angel of truth
6
3
Public
door Angel of truth
05/06/2014 23:58
Mijn geheugen gaat ver terug, 22 november 1959. Ik zat met mijn ouders te kijken naar een van de meest indrukwekkende voorstellingen op de televisie, die we net hadden aangeschaft. Red Serlings schreef het verhaal over een bokser die nog een keer, voor het laatst een boksgevecht aangaat en ten onder gaat. Ko van Dijk trainde in ...
6
5
Public
door Taco-Veldstra
07/05/2014 15:22
gelukkig zijn samen met mijn vriend en kind(jes) dat mijn kinderen en man en ik goede gezonheid hebben. ( tot nu toe heeft mijn zoon veel last van bronchites hoop met tijd dat het gaat verbeteren. ) in een paar jaar een huis kunnen kopen ik zou ook graag nog een kindje willen en zou graag willen trouwen voor de kerk
7
2
Public
door Norakeuh
22/10/2013 12:05