Nog twee weken 41 jaar oud

Leven gaat snel, ik wordt ouder hahahahahahahaah. Maar goed, iedereen wordt ouder, niet ik alleen, ik hoor vandag iemand 44 jaar oud gestorven door kanker in Noorwegen. Bang van dood helemaal niet, ooiet we gaan sterven, leven is kort. Ik ga fieren, feest met vrienden, jammer genoeg zonder vriendien, in mijn armen , maar goed , ...
8
12
Public

En plazilla boek

wie gaat die boek schrijven, waneer wordt gepubliceerd, wordt die boek publiek kan andere mensen behalve plazilla schrijvers lezen of kunnen ook andere lezers dat doen. In welke taal gaat dat boek , alleen in het nederlands of andere talen ook. graag wil ik weten. Ten einde hoeweel zou de boek kosten. Ik hoop dat de boek en best...
7
10
Public

Veel energie en conditie

Sport als voetbaal, tennis, basketball, fietsen doet goed voor uw lichaam beweging. Voetbaal, is en sport die moet je veel bewegen, maar ook goed voor uw conditie te blijven, en als je kun 45 minuten volhouden, en zelfs 90 minuten , nog better. Tennis, ook bij tennis zelfde manier, ook veel bewegen, links en rechts. Basketball, ...
2
1
Public

Drukste week dagen

Mandag werken Dinsdag werken Woensdag werken Donderdag werken Vrijdag werken na het werk begint lange weekend. Zaterdag genieten met vrienden of uw vriend of vriendin lekker eten en drinken. Zondag rusten, tv kijken met en glasje rode of wite wijn. Zijn jullie meens, als niet dan ben ik verkeerd. Veel mensen die al aan het werk ...
4
4
Public

Schrijver wordt je niet in een dag

Met de tijd wordt je en goede schrijver. Niemand is slim geboren, leer van uw fouten.
3
2
Public

Lezen goed voor uw hoofd

wie meer leest , zeggen ze wordt slimmer. als je will iets meer weten over leven of geschidenis, of aarde lees maar en boek. iets dat je niet weet leer maar van en boek, in vrije tijd ,als je niets te doen heb dan lees maar en boek, of en brochure zelf, want als je leest dan weet je meer, lees en krant, dan weet je meer over nie...
4
4
Public

The Karate Kid

The karate kid en film met spaans/amerikaan acteur Ralf Makio en acrise elisabeth shoe. En jonge gast komt wonnen met zijn moeder in Florida in de arme wijk Rosida, en komt in problemen met paar karate problemen jongeren van en buurt karate school . Hij wordt vaak gepest, en vaak geslagen door paar macho karate kids van en agres...
6
4
Public

IK HEB NIEUWS

Vrienden, lezers ik heb goe nieuws voor iedereen . Nu ik heb 65 killos in plaats van 70 paar dagen geleden. Mijn dieet lukt well, minder eten en meer sport, dat is de oplossing. Ik ben gelukkig, ik heb nooiet gedacht dat zou me lukken, maar goed. Fruit, groenten en vis eten en zeker water in plaats van dranken als cola, fanta of...
11
8
Public