oproep van Yn... gezien voor velen delen verdriet of juist niet mag ook voor dankbaarheid blijheid maar het brand steevast op onze kast... http://www.jackhage.nl/mijn_publicaties.htm
7
3
Public
door Jack-Hage-Sr
20/11/2015 21:54
Ons kaarsje Ik heb het vaak over ‘ons’ kaarsje op de kast 'k was onaangenaam verrast... door een onverwachts bericht gelijk maar een gedicht met de foto van dat kaarsje in ons midden ‘t is een soort met lichtjes bidden voor velen die we spreken het is een teken van meeleven en denken aan voor hen die door zware tijden gaan...
6
17
Public
door Jack-Hage-Sr
02/06/2015 20:39
De overval... Ze had haar judo lessen gevolgd vanavond. Veel (bij) geleerd. Daar genoot ze van. Nu op de fiets naar huis. Gelijk naar huis want iedere avond is het vroeger donker. Wel over het verlichte fietspad terugkomen had moeder nog geroepen na het eten. Ze deed het. De donkere 'Achterweg' langs de bosrand was geen optie op...
6
6
Public
door Jack-Hage-Sr
19/04/2015 15:10
In de aanloop naar de grote bruidsparendagen - welke staan gepland op dinsdag 1 maart 2016- staan er vele acties, verrassingen en enthousiaste bijkomstigheden voor bruidsparen op het spel. Wie trouwt op dinsdag 1 maart 2016 en het mooiste, meest ontroerende, aangrijpende verhaal schrijft aan de redactie van Schrijfland waarom hi...
7
10
Public
door Jack-Hage-Sr
16/04/2015 00:15
Er was zoveel en nog Werkelijkheid vervaagt en eindigt in bedrog Wonden likken terwijl ik denk Er zijn geen wegen meer als ik blijf staan Of moet ik kiezen in mijn bestaan Acceptatie is een keuze die ik niet wil maken Accepteren voelt als opgeven aan Aankomende dagen zullen bijten als zout in mijn wonden Verdeeldheid over gezin ...
6
8
Public
door Angel of truth
09/12/2014 20:03
Mijn woorden komen niet daar waar de gevoelens zijn Dingen veranderen steeds weer in afgebroken en onnodige pijn Verwarrend de zaden van mijn verleden en het onkruid van mijn heden Ik zie geen glazen venster met daar buiten de wereld De wereld is verscholen achter het stalen scherm Helden zijn gestorven Leugens hebben alles bedo...
6
10
Public
door Angel of truth
22/11/2014 22:12
Ik had beloofd verder te gaan met het verhaal van Singledaddy; Genaamd; AFGESPROKEN! ________________________________________________________________________________ Afgesproken > Hoofdstuk 2; ______________________________________________________________ Ik kon mijzelf hervatten over deze iets wat bijzondere wending in de sf...
4
8
Public
door Jack-Hage-Sr
13/11/2014 21:14
In vogelvlucht gevlogen langs de dalen en bergen Gezien de waarde en begrippen van mijn bestaan Groeiend in beweging gekomen na een slaap Ik sta voor de winterdeur van morgen Openheid geopend in mijn gaan Met sterkere slagen ga ik voorwaats op de baan Weelderig die gloed van schaamte en uiting op mijn gezicht De donder heeft get...
5
7
Public
door Angel of truth
11/11/2014 19:27
Ik kan luchtig doen of zwaarmoedig Maar het is nu eenmaal de waarheid diep in mij Daarom ook geen weg stoppen of verbergen van gevoelens Dat is nu eenmaal niks voor mij Ik zeg gewoon waar het op staat Wie ik lief heb en wat ik haat Puur en eerlijk recht door zee Wil je varen of blijf je staan op de wal Ik ga verder in mijn strij...
7
11
Public
door Angel of truth
08/11/2014 22:26