Laatst kreeg ik de uitnodiging iets uit mijn leventje te veilen. Een ding, een ervaring, iets leuks of minder leuks... Heb er over nagedacht, maar dat het iets positiefs moest zijn wist ik meteen. Ik sta graag positief in het leven, vind het altijd zo zonde als mensen veel dingen zo negatief zien. Natuurlijk heb ik ook weleens e...
8
3
Public
door Romylisa
12/06/2013 15:15
Welkom allemaal bij deze veiling. Vandaag veil ik mijn leven op dit moment. Iedereen mag hem hebben. Als ik dan maar over een paar maanden mijn leven weer kan oppakken. Mijn leven is nou alleen niet echt bepaald leuk om te hebben. Mijn ene oma is 2 jaar geleden overleden. Daar was ik een jaar later overheen. Toen gingen mijn oud...
3
1
Public
door Flieros
04/06/2013 22:19
Laten we iets uit ons leven veilen. Herkennen jullie een aantal veilingensites? Zoja.. Dit gaan we doen, maar dan met iets uit ons leven. Dit kan zijn: Iets waar je al jaren met rondloopt Iets wat je dwars zit Iets wat je altijd al kwijt wou Spullen Dingen uit je omgeving waar je een enorme hekel aan hebt Frustraties In het volg...
8
3
Public
door Ballorig34
01/06/2013 22:28