Lekke condooms...

25 June 2015 door Jack Hage Sr. in Gedichten & Poëzie Lekke condooms… Een vrachtwagenchauffeur in New - York loste zijn lading met hooivork hoe kon die arme man nu weten dat half New - York nu zat te zweten... want de doosjes in zijn wagen u hoeft ’t bijna niet te vragen waren gevuld met ‘t rubberen vlies geheel niet ...

Excuses aan mijn kinderen...

Excuses aan mijn kinderen... Afgelopen week hoorde ik van onze lieve, ondeugende, vrolijke, muzikale, hard werkende, lerende - jongste dochter Vera een opmerking waar ik niet zo goed raad mee weet. Ik heb er slapeloze nachten van... "Pap ik wordt gek van je verhalen op Schrijfland en met de linken daarvan op Facebook." Als jij e...
32
133
Public

Schrijvend, lerend, ik!

Hoe vrij ben je als schrijver op plazilla? Een mooi maar gevoelig onderwerp dat al van alle kanten belicht is. Toch ga ik er ook nog mee aan de slag. Sandra bedankt voor je uitnodiging! Hoe vrij ben je als schrijver op plazilla. Voor mijn gevoel ben je heel vrij als schrijver op plazilla. Er zijn een aantal regels waar je je aan...
21
15
Public

Vrijheid van discriminatie en tolerantie

Na het ontwaken vanochtend op Bali (een Hinduistische enclave in het grootste Moslimland ter wereld, Indonesië) vond ik een uitnodiging van Sandra om mee te schrijven aan de Zilla “Hoe vrij ben je als schrijver op Plazilla”, een Zilla die werd opgericht naar aanleiding van een Plazilla artikel met een al dan niet discrimine...
39
10
Public

Plazilla een evenwichtsoefening

Naar aanleiding van de zilla-uitnodiging van Sandra ga ik hier graag op in. Discussie Vooraleerst wens ik te stellen dat het waardevol is dat wij deze discussie überhaupt kunnen stellen. Bij vele buitenlandse websites, waaronder enkele waar ik ook op actief ben, worden alle artikelen eerst gescreend door een team vooraleer er m...
64
14
Public