Het lijkt wel steeds vaker te gebeuren. Mensen zitten in de problemen en als ze dan geen uitweg meer zien vermoorden ze hun familie of gaan ze in het wilde weg schieten. Wat bezielt deze mensen toch? En dan heb ik het nog niet over alle andere moord en dooslag zoals crime passional of andere criminaliteit. Is het de normaalste z...
34
19
Public
door Xeaddot
03/03/2014 16:15
Vergeet niet om gelukkig te zijn........ Mariëtte keek naar haar vriendin en kon het niet bevatten. Wanneer had deze verandering plaatsgevonden? Wanneer was de mens in Juliana zo verworden? Zo.. verknipt.. Zou ze het zelf zien? Ooit.. waren ze beste vriendinnen geweest. Hadden ze veel dingen gedeeld. Hadden ze tijd voor elkaar ...
16
15
Public
door Rose_love
31/01/2014 20:49
Schrijven lucht op, misschien dat de pijn dan eindelijk zal verdwijnen. Ik voel me zo verdrietig Ik had een column geschreven met alles waar ik mij verdrietig om voelde. Toch plaats ik het niet. De gedichten wil ik wel plaatsen, omdat het anders is dan die lange opsomming van pijn en moeite. Ik voel me zo verdrietig in deze warm...
23
29
Public
door Rose_love
31/01/2014 20:48
Met één arm maaide hij het glas van tafel. Het glas spatte uiteen en liet scherven van woede achter. Met één arm maaide hij het glas van tafel. Het glas spatte uiteen en liet scherven van woede achter. Franca kromp ineen. Ze zag haar leven vloeien in de stroom van de warme drank. Haar verdriet was groter dan ze bevatten kon....
30
31
Public
door Rose_love
31/01/2014 20:47
Huismoeder, niet meer van deze tijd? Wat vindt u? Huismoeder, niet meer van deze tijd? Kinderopvang is tegenwoordig vol op aanwezig. Goed of slecht? Aan u de keuze. Hieronder zal ik de voor en nadelen voor u op een rijtje zetten. Ik zal beginnen met de voordelen. Positief is, dat als de kinderen naar de kinderopvang gaan, de moe...
30
48
Public
door Rose_love
31/01/2014 20:43
Met veel lawaai stapte ik naar binnen. Dat heb ik in die jaren wel geleerd. Hoe ziet uw oude dag eruit? Met veel lawaai stapte ik naar binnen. Dat heb ik in die jaren wel geleerd. Als ik niet heel veel lawaai maak, maar op mijn gewoonlijk zo rustige manier naar binnen huppel, schrikt ze zich wild. Het belletje aan de deur klinge...
20
21
Public
door Rose_love
31/01/2014 20:41
Hij liep op straat. Zijn hoofd diep gebogen, zijn schouders krom. Alsof hij een last meetorste die hij niet dragen kon. Kopzorgen van een klein ventje en tulpen voor mama Hij liep op straat. Zijn hoofd diep gebogen, zijn schouders krom. Alsof hij een last meetorste die hij niet dragen kon. Iedere stap ging moeizaam. Het was of e...
29
33
Public
door Rose_love
31/01/2014 20:41
Huilend stond ze aan de deur. Ik heb het weer gedaan, ik heb het weer gedaan. Wanhopig keek ze me aan, haar blik omfloerst, haar stem gebroken. De dood joeg haar minder angst aan dan het leven Huilend stond ze aan de deur. “Ik heb het weer gedaan, ik heb het weer gedaan.” Wanhopig keek ze me aan, haar blik omfloerst, haar st...
26
30
Public
door Rose_love
31/01/2014 20:39
Schril klonk haar stemmetje: Een zusje? Ja, lieverd. zei papa. Schril klonk haar stemmetje: “Een zusje?” “Ja, lieverd.” zei papa. Zijn stem klonk zwaar van ingehouden trots. “Heb ik een zusje?” vroeg ze nogmaals. “Ja, schat, dat zeg ik toch!” antwoordde papa, een beetje ongeduldig nu. Haar ogen werden groot van s...
37
38
Public
door Rose_love
31/01/2014 20:30