Wij wensen u een goede maaltijd, vanuit de Bonrepas!

Afgelopen vrijdag plaatste ik mijn 1e artikeltje op Xead. Wat een warm onthaal mocht ik hier krijgen, waarvoor mijn dank. Ik kreeg ook veel pbs mede over het verhaal zélf. Er was ook iemand die had op mijn profiel gekeken, en vroeg waar onze woonplaats Bonrepas toch ligt! Het leek verwarrend voor die mevrouw want ik had het eer...
30
20
Public

Oh, wat ben ik boos.... Maar de wereld draait door.

Eindelijk stond er weer eens wat te gebeuren in Den Helder. Ik verheugde me er al op. Maar helaas..... Uithoek van Nederland Als je zegt dat je in Den Helder woont, krijg je meestal de reactie dat je in een uithoek woont waar nooit wat gebeurt. Maar de afstand van Den Helder naar de bewoonde wereld is toch niet meer dan 35 km. W...
4
4
Public

Vreugde bij het kampioenschap, maar...

Sinds 6 jaar heb ik een seizoenskaart voor Ajax. En dan eindelijk mocht ik het meemaken. Mijn club kampioen. Wat een feest in de Arena. Nu weet ik wat het is om de sensatie mee te maken van een kampioenschap. maar..... Ajax fan Ik hoor het sommige fans van andere clubs al roepen. Daar heb je weer zo'n Ajax fan die zo nodig nu ev...
6
2
Public

Mystery, een spetterende show van Holiday on Ice.

Een paar jaar geleden bezocht ik een show van Holiday on Ice. Graag wil ik mijn ervaring met u delen!m Een paar jaar geleden bezocht ik een show van Holiday on Ice. Graag wil ik mijn ervaring met u delen! Het thema van Holiday on Ice was dat jaar ‘Mystery. Het was een schitterende show, sprankelend en zoals de naam al zegt; my...
15
8
Public

De legendarische Tour Cols in de spotlights: De Mont-ventoux!

De verschrikking van de Provence! De Kale berg!! De Mont-Ventoux!!! Mont-Ventoux of "Kale Berg" De Mont Ventoux is een berg in departement Vaucluse in het zuiden van Frankrijk, gelegen op zo'n twintig kilometer ten noordoosten van Carpentras. Deze top in het Massif du Baronnies in de provençaalse Voor-Alpen is de enige van deze...
12
9
Public

Voetbal : Eredivisie teams 2012 - 2013

Een overzicht van alle teams die gaan uitkomen in de Nederlandse Eredivisie 2012 - 2013. ADO Den Haag ADO Den Haag is in het seizoen 2011 - 2012 op de 15e plek geëindigd. Het seizoen daarvoor haalde de club nog Europees voetbal, dus kun je van een redelijke teleurstelling spreken. Komend seizoen moet het beter en zullen de groe...
3
1
Public

Eredivisie programma speelronde 1 2012-2013 overzicht

Alle wedstrijden van de Eredivisie voetbal op een rij. Seizoen 2012-2013. Het volledige programma voor speelronde 1 van de competitie. Een compleet overzicht inclusief een prognose. Willem II - NAC Breda Datum : vrijdag 10 augustus 2012 Hoe laat : 20:00 uur Stad : Tilburg Stadion : Koning Willem II Stadion Capaciteit : 14.500 Wi...
0
0
Public

Kwalificatie Wk 2014 Nederland

Alle uitslagen en standen in groep D en een portret van de tegenstanders van het Nederlands Elftal in de kwalificatie voor het WK 2014 in Brazilië. Loting procedure De loting vond plaats op 30 juli 2011 in Brazilië. Er doen in Europa 53 landen mee aan de kwalificatie voor het WK 2014 in Brazilië, waarvan er uiteindelijk 13 la...
2
0
Public

Top 10 best betaalde voetballers

Welke voetballers verdiende er het meest het afgelopen jaar? Sinds 1999 maakt France Football jaarlijks een lijst met de best betaalde spelers van de wereld. Niet alleen het salaris maar ook sponsorcontracten zijn hierbij inbegrepen. Wie zal er dit jaar nummer 1 staan?10. Samuel Eto'oEto’o staat op nummer 10 en deze speler Int...
2
2
Public