Ga je voor de kick of voor de klik? Om welke reden schrijf je hier?

Ga je voor de kick of de klik? Waar schrijft u voor? Zoals de titel al aangeeft ben ik benieuwd waar mijn 'medexeadianen' voor schrijven? Is dat voor de kick of voor de klik? Ik bedoel hiermee of je schrijft omdat het in je zit en het een passie van je is, of vind je het wel leuk om te doen en gaat het meer om de kliks, x-points...
43
45
Public

De vestingdagen Hellevoetsluis is terug !

Na ongeveer 3 jaar geleden te zijn verdwenen uit Hellevoetsluis. En altijd het grootste evenement geweest was in Hellevoetsluis. Eindelijk is ze weer terug ! " De Vestingdagen Hellevoetsluis 2012". Hieronder lees je alle in's en out's over de vestingdagen Hellevoetsluis, waar je zeker tijdens de zomervakantie naartoe moet gaan. ...
2
0
Public

Hiep Hoera! Alwéér een daverend Xead-succes!

De gebruikelijke mijlpalen (mijn 10de-100ste artikel) zijn zonder ophef voorbij gegaan, maar dit Xeadsucces wil ik delen als leuk bewijs van de invloed die Xead soms hebben kan. Door Xead word(t) je veel wijzer! Als schrijver groei je, maar voor mij is Xead echt een heel goed middel en kameraadje. • Via Xead leer ik maatjes ke...
36
33
Public

Een kamer vinden

Enkele tips van een kenner over hoe je het beste als aankomend student een kamer kan bemachtigen. Hoe krijg ik een kamer? Het was zover. Ik had mijn eindexamen gehaald en stond te popelen om te gaan studeren in Nijmegen. Alles was al geregeld; de studie , studie financiering en de boeken. Alleen een kamer had ik nog nodig maar, ...
4
2
Public

Het nut van social media

We kennen het allemaal wel, Facebook, Twitter, Hyves, etc. Maar wat is het nut nou eigenlijk van deze zogenaamde social media's? En zijn ze eigenlijk wel zo sociaal:? Zoals jullie zien, zien jullie hierboven watb logo's van denk wel de bekendste social media's. Wij gaan het vandaag eens even over deze zogenaamde sociale media's ...
4
2
Public

Ridderspektakel in Paterswolde - review

Ridderspektakel - proef de sfeer van de Middeleeuwen. Ik hou van festivals met middeleeuwen/fantasy sfeer. In de afgelopen vijf jaar heb ik heel wat festivals bezocht. Ik ben twee keer op Elf Fantasy in Haarzuilens geweest, drie keer in Nieuweschans voor midzomer/midwinter festival, 1 keer in Rijswijk en 1 keer in Doordrecht. Al...

Goedkoop uit eten in Breda. Mijn top 4!

Top 4 van de goedkoopste eettenten in Breda. Ze zijn stuk voor stuk een aanrader! Breda! Mijn woonplaats. De plaats waar ik al heel mijn leven woon en waar ik echt nooit weg zou kunnen. Uit eten gaan is één van mijn grootste hobby’s. Ik ben net student-af en ik kook niet zo heel graag, laten we maar zeggen. Nou, wat doe je d...
4
2
Public

Energie besparen in huis

energie besparen is heel eenvoudig. Met een paar simpele tips scheelt het al flink op jaarbasis! Energie besparen is makkelijk, als je maar weet waar je op moet letten. Wie energie bespaart helpt namelijk het klimaat, voorkomt vervuiling en spaart de fossiele brandstoffen. Door energie te besparen, helpt je dus het broeikaseffec...
3
0
Public

Ik ga er definitief mee stoppen.

Ik ga nog er nog een keer tegenaan. Daarna is het voorgoed voorbij. Ik stop er mee. Het begin Ik kan mij nog goed herinneren dat ik er mee begon. Ik voelde mij best onzeker. Zal ik het wel kunnen dacht ik nog. Maar wie A heeft gezegd moet ook B zeggen. Dus met knikkende knieën en het zweet op mijn rug begon ik er mee. De eerste...
84
36
Public