Vele autokenners vinden de Rolls Royce de beste auto ooit gemaakt. Of dat zo is ?? Ik weet het niet. In ieder geval hebben ze zeer fraaie auto's gemaakt. Vooral de HP "SilverGhost" is mijn favoriet. Geschiedenis Rolls Royce Henry Royce werd in 1863 geboren, en bracht zijn leertijd door bij de spoorwegen. Na diverse baantjes besl...
6
3
Public
door Xeaddot
03/03/2014 16:58
Oldtimers, het blijven toch mooie auto's om te zien. Maar of je er in zou willen rijden is een ander verhaal. Deze keer weer 3 bijzondere Oldtimers. Bijzondere auto's Je vraagt jezelf af wie deze auto's bedacht heeft. Wat voor een kronkel moet je hebben om deze modellen te verzinnen? Ik weet het niet, maar de ontwerpers van deze...
6
4
Public
door Xeaddot
03/03/2014 16:44
De Bugatii type 55 coupe. Een pracht van een auto. Een wagen waarmee je denk ik vroeger zeker gezien wilde worden. Zeer fraaie auto BUGATTI type 55 coupe. Tijdens het speuren naar weer een paar ongewone oldtimers kwam ik de Bugatti type 55 coupe tegen. Een zeer fraaie auto waarmee je zo de weg op zou gaan. Een wagen waarin ik nu...
2
1
Public
door Xeaddot
03/03/2014 16:20
Deze keer in de rubriek Oldtimers Vreemde modellen. Modellen zoals de VOISIN AEROSPORT, PEUGEOT 402 DS en de TALBOT LAGO. Als je daadwerkelijk op zoek gaat naar foto's van oldtimers, dan kom je heel vreemde modellen tegen. Modellen waarvan ik me niet kan voorstellen dat men er in gereden heeft. Zo'n model is de PEUGOT 402 DS. Al...
10
8
Public
door Xeaddot
03/03/2014 16:18
Deze keer in de rubriek OLDTIMERS twee voor mij weer zeer onbekende merken. ROSENGART LR4N2 en LE ZEBRE tybe B. Ook van deze auto's heb ik nooit gehoord. En het zijn weer schatjes. Net zoals deze sexy dames op de foto. Oldtimers Ook deze keer weer 2 oldtimers waarvan de merken voor mij totaal onbekend zijn. Als je je wat gaat ve...
3
0
Public
door Xeaddot
03/03/2014 16:18
Dat ze in Cuba sigaren kunnen maken, dat wisten we al. Maar Cuba is ook het mekka van de Oldtimers. Niet zo mooi gepoetst als bij de autoshows in Europa, maar wel rijden ze daar nog. In het straatbeeld zie je daar nog heel veel Oldtimers. Deze keer de VOLVO PV 60 en TATRA type 52 OLDTIMERS wat moet je ermee? Ik was eigenlijk gee...
3
2
Public
door Xeaddot
03/03/2014 16:16
Tijdens het zoeken van een plaatje van de Nissan dealer kwam ik foto's tegen van wel heel bijzondere auto's. Auto's waar ik nog nooit van gehoord had, laat staan gezien. In deze rubriek OLDTIMERS wil ik de autoliefhebbers mee laten genieten van deze schoonheden. Oude Bak Bij ons in de buurt rijdt regelmatig zo'n oude grote bak r...
5
2
Public
door Xeaddot
03/03/2014 16:09
Ik rijd al jaren een NISSAN. En elke keer als ik een andere auto wil kopen neem ik me voor ook een ander merk te kopen want ik ben niet merkgebonden. En dit jaar was het weer zover. Ik was toe aan een nieuwe auto en had me heilig voorgenomen nu voor iets anders te gaan dan de Nissan. De Nissan Primera Visia uit 2002 die ik had w...
10
7
Public
door Xeaddot
03/03/2014 16:09
OLDEHOLTWOLDE: Dinsdagmiddag rond 15.20 uur kwam er een meldingvoor de ambulance en brandweer Wolvega binnen van een verkeersongeval op de A 32. Op de A 32 vanuit Wolvega richting Ter Idzard is ter hoogte van Oldeholwolde een vrachtwagen geschaard. De combinatie is eerst door een aantal meters de berm gegaan en daarna uit eindel...
0
0
Public
door Darkspy
15/11/2013 15:42