Ik houd er van, plaatjes met scherpe teksten; Na aanleiding van een artikel van VanDollum dit plaatje: En voor een beetje kapsones: And The Quote Of The Day Is : Everything You Want, Is On The Otherside Of Fear..
1
1
Public
door MissLady
05/12/2013 15:32
Als je ook wilt dat Zwarte Piet blijft bestaan en dat wij onze traditie van het Kinderfeest van het jaar door blijven zetten, teken dan de Pietitie.. http://pietitie.nl/
9
4
Public
door MissLady
22/10/2013 19:42
Sinds de middelbare school heb ik er al een tik voor om altijd spreukjes of zegjes op te schrijven..vaak gewoon van het internet of die ik ergens gelezen heb.. Mijn agenda stond er vol mee.. Tegenwoordig vind je weer hele leuke teksten met plaatjes, uitspraken of foutieve smsjes die naar elkaar verstuurd worden.. Op de middelbar...
7
4
Public
door MissLady
06/05/2013 19:52
Ik spaar al jaren airmiles, maar ik deed er eigenlijk nooit iets mee.. Klinkt dit bekend? Ga dan sparen voor het goede doel! Je kunt je airmiles geven aan: -Warchild: Warchild biedt kinderen psychosociale hulp, onderwijs en bescherming. -Nationaal fonds Kinderhulp:Geeft kinderen dat kleine beetje extra wat ze anders niet krijgen...
6
1
Public
door MissLady
24/01/2013 15:42
Altijd nog een halve maand over aan het einde van je geld? Geen idee waar het allemaal naar toe gaat? Het komt mij bekend voor, hier wat tips die mij zeker hebben geholpen.. Ik had geen geldstress, ik woonde thuis, werkte fulltime en het kostgeld wat ik betaalde was een lachertje vergeleken mijn inkomen. Tot ik samen ging wonen ...
9
1
Public
door MissLady
20/01/2013 14:12
Ik kan ze de hele dag door lezen.. quotes in een plaatje.. sommige zijn leuker als de ander, natuurlijk..Maar hier weer een paar over relaties tot mensen en het leven.. En zo voel ik mij vandaag:..... Heb je facebook? Vindt dan de life is a bitch quotes pagina leuk als je dit soort quotes leuk vindt.. of zoek gewoon op google qu...
9
4
Public
door MissLady
29/12/2012 13:06
Ik geloof niet, maar ik vind het een mooi verhaal over de vrouw, het is een bestaand verhaal die z'n ronde doet over het internet.. Toen God de vrouw schiep was Hij al 6 dagen aan het overwerken. Er verscheen een engel en die zei: "Waarom spendeert u zoveel tijd aan dit model?" En de Heer antwoordde: "Heb je gezien aan welke voo...
13
5
Public
door MissLady
05/12/2012 20:35
Iedereen kent ze wel, van die betekenisloze liedjes, maar waarom zijn die dan vaak het leukst? en blijven ze irritant lang in je hoofd zitten? -Doe mij een toppertje en een breezer ananas en doe er ook maar een dubbele whisky bij.. -Ik heb een toetoetoeter op mijn waterscooter.. -Er staat een paard in de gang.. Ach en ga zo maar...
10
5
Public
door MissLady
24/10/2012 11:50
Telekids, de Tijdperk van de boy and girlbands, happy hardcore en niet te vergeten de nintendo en de allereerste windows! De jaren 90, ik vond het leuke tijden. Ik heb de walkman meegemaakt, dat ik nog met een cassetterecorder moest aankloten om net het juiste liedje van de radio op de cassette te krijgen, niet veel later kwam d...
9
1
Public
door MissLady
24/10/2012 11:49