Ik slik nog altijd prednison of prednisolon hoe je het noemen wilt, de arts zegt ook elke keer wat anders.. En hoewel het een minimale hoeveelheid is momenteel, zijn de bijwerkingen doordat ik er al 2 jaar aan zit er niet minder om.. Helse pijnen.. Ineens schrik ik wakker met scheuten pijn, in mijn kuit, bovenbeen, knie, scheenb...
9
3
Public
door MissLady
13/07/2013 10:09
10 juni 2011, Ik kom wat ziekjes van school thuis en voel mij eigenlijk al dagen niet zo lekker.. 'Luchtweginfectie' zeggen ze en de anti-biotica werkt ook niet echt heel goed.. Maar dat mag uiteraard de pret van het weekend niet drukken, vanavond is poker-avond met de buren en een paar borrels zullen het zere keeltje vast wel g...
7
1
Public
door MissLady
19/05/2013 22:20
Thuis ging het eerste instantie goed..Ik had wel veel slaap en energietekort, maar ik ging gestaag vooruit..Totdat ik ging overgeven en continu een schrijnende pijn in mijn linkerhand kreeg.. Dit gebeurde 29-06-2011.. Ik bleef spugen, vloedgolven tegelijk.. en die hand.. wat was in godsnaam met mijn hand aan de hand..? Hij deed ...
5
3
Public
door MissLady
13/11/2012 19:07
Ik voel me meer dan beroerd, maar ik blijf lachen.. Mijn schoonmoeder komt langs na telefoontje van mijn vriend die op zijn werk is en zij vind het tijd voor de eerste hulp en nee tegenwerken heeft geen zin.. 11-06-2011 Bij de eerste hulp constateren ze dat ik een paar dagen geleden ook al bij de huisartsenpost was en iets heb m...
5
1
Public
door MissLady
13/11/2012 13:58
Ik zit nu al ruim een jaar aan de prednison en het werkt tot zover nog altijd, alleen de bijwerkingen zijn niet zaligmakend.. - Dik gezicht -vocht vasthouden -slecht herstellende huid na een wondje -spierverkrampingen in kuiten -veel eetlust(althans ik) En dat zijn de voornaamste bijwerkingen, natuurlijk zijn er vast een hoop me...
8
11
Public
door MissLady
12/11/2012 21:43
Type een korte omschrijving over uw artikel Immuunziekte, ik had er wel eens van gehoord, maar nooit bij stil gestaan dat het ook mij kon overkomen! Afgelopen zomer kwam ik er achter, dat ik een immuunziekte heb, genaamd HES ( hyper eosinofiel syndroom). Hierdoor maakt mijn beenmerg te veel eosinofielen aan, die allerlei ontstek...
4
3
Public
door MissLady
24/10/2012 11:51
Mononeuritis multiplex; een zeer vervelende aandoening! Ik heb zelf sinds 7 maanden mononeuritis multiplex, een zeer vervelende en pijnlijke aandoening aan mijn voeten. Het gaat om een aandoening waarbij tenminste 2 zenuwen zijn getroffen, vaak begint de aandoening asymmetrisch, dit was bij mij ook het geval, eerst begon mijn li...
4
4
Public
door MissLady
24/10/2012 11:51
"He? Wat is dat syndroom?" "Nog nooit van gehoord!" "Je ziet er niet ziek uit!" "Maar je bent zo positief".. Het zijn maar een paar voorbeelden.. Het zit in mij, om kritisch te zijn op mezelf en op mijn omgeving. Mensen die niet werken, vreemd.. Iedereen kan werken, dacht ik altijd.. Ik ben inmiddels zelf een jaar ziek.. en gelu...
7
9
Public
door MissLady
24/10/2012 11:51
Zoals ik al eerder heb geschreven heb ik de auto-immuunziekte HES (hyper eosinofiel syndroom).. We hebben een leuke dag, we zijn winkelen en lachen wat af.. Ik en mijn vriend, super gezellig.. Op de terug weg lekker eten bij mijn Opa en Oma samen met vriendlief en me moeder.. En dan belt mijn internist.. geen goed nieuws.. " Je ...
5
3
Public
door MissLady
24/10/2012 11:51