Mijn lieve, lieve moeder! Mijn Rots in de branding! Mijn luisterend oor! Mijn vriendin! Mijn alles!.. Voor mijn lieve, mooie moeder.. ..omdat ik zoveel van je houd! Gedicht gemaakt en bewerkt door mij.
4
0
Public
door MissLady
06/05/2013 19:53
Voor jou, omdat jij er altijd voor mij bent.. Voor jou, omdat jij mij echt kent.. Voor jou, omdat je onvoorwaardelijk van mij houdt.. Voor jou, omdat jij mij vertrouwt.. Van mij, omdat ik kan rekenen op jou steun.. Van mij, omdat ik vaak op jou leun.. Van mij, omdat ik niet besta zonder jou.. Van mij, gewoon, zomaar, omdat ik oo...
11
4
Public
door MissLady
06/05/2013 19:51
Niemand die begrijpt hoe ik mij voel.. Niemand die echt precies weet wat ik bedoel.. Ik wil er over praten en toch ook niet.. Ik wil het vergeten, maar ook iemand die het wel ziet.. Ik zie het zelf even niet meer.. Dat maakt mij bang en doet zeer.. Ik wil vechten, ik wil winnen, Ik zoek mijn kracht, Ik zoek mijn stuk.. Na het ve...
7
1
Public
door MissLady
11/02/2013 17:16
Nog even. nog heel even geduld..Dat heb ik nog wel, heel even.. Maar hoelang nog?.. De onzekerheid maakt mij gek, maakt mij bang en onzeker ook.. Morgen weer bloeduitslag..Ik hoop op het beste, maar elke keer als ik mij goed voel, is mijn bloed minder goed..En laat ik mij dinsdag tijdens het bloedprikken nou uitstekend hebben ge...
11
2
Public
door MissLady
31/01/2013 23:07
Het is bijna weer zover, de meest commerciële dag van de liefde staat weer voor de deur.. 14 februari oftewel Valentijnsdag.. Mocht je geen inspiratie hebben en toch je geliefde een kaartje met een leuke tekst willen geven, hier een paar ideeën.. Jij bent mijn alles, jij bent mijn leven.... aan jou wil ik alles geven. Op onze ...
3
0
Public
door MissLady
21/01/2013 18:03
Elk klokje tikt door.. Alleen de een stopt eerder dan de ander.. Daar is geen verklaring voor.. Zo is het lot.. Of zoals sommige mensen zeggen.. Dat is God.. Ik weet het niet.. Het enige wat ik weet is dat het leven opschiet.. Zie het als een seizoen.. Als de zomer bijna voorbij is.. Staat de herfst om de hoek.. Of je het wilt o...
7
1
Public
door MissLady
16/01/2013 11:35
Even was het guur even zag het zwart Het is niet van lange duur, gewoon een nieuwe start Een nieuwe start, een nieuw begin Terug naar de basis Alleen met mensen die ik bemin Heel even zag het zwart en was het guur.. maar zo'n gitzwarte wolk.. ..is nooit van lange duur.. Everything is okay at the end..If it's not okay..It's not t...
9
2
Public
door MissLady
14/01/2013 14:53
Ik ben niet wie jij denkt, die je ziet Ik ben geen raar, vreemd mens Ik ben uniek, ik heb een wens Ik ben gevormd, door mijn verleden Ik heb een mening, ik heb geleden.. Het is klaar heb ik besloten, het boek is dicht, afgesloten Ik ken mijn waarheid, misschien jij niet Maar ik ben niet degene die je denkt dat je ziet..
5
2
Public
door MissLady
18/12/2012 13:07
Daar zit ik dan, in een ziekenhuisbed overal slangen,infusen en naalden maar ik heb nog redelijk pret 'Ach, heb ik dit ook weer eens gezien' lach ik nog hardop ik zal er vast niet uit zien en ik ben doodop Ik moet bellen de katten moeten nog eten dat moet ik de buurvrouw vertellen, zodat ze dat niet zal vergeten Daar is mijn moe...
10
5
Public
door MissLady
05/12/2012 16:59