Dit doet de media met ons.. Geen media meer op mijn televisie Mijn televisie staat maar heel zelden aan. Alleen de kinderen kijken hier soms televisie. Eigenlijk is dat nog de enige reden waarom ik het nog steeds niet helemaal stop heb gezet. Ik ben veranderd, een ander persoon geworden sinds ik geen televisie meer kijk. Andere ...
10
8
Public
door Tascha
02/09/2015 11:51
©Dankbaarheid Het straalt er vanaf Je was nog zo klein toen ik je vond. Een beetje verwilderd, hier en daar een bruinige kleur dat sprak over een leven dat niet meer zichtbaar was. Ik kon me zo goed voorstellen hoe dat je zou zijn geweest voordat ze je hadden gedumpt. Ik kon daarom juist niet begrijpen waarom iemand je niet zou...
12
4
Public
door Tascha
28/08/2015 14:32
Een wens, niet groot maar voor mij wel zo belangrijk. Ik vraag, ik wens of eigenlijk plaats ik een bestelling. Ik geloof dat het naar me toe zal komen. Eerst geloven en dan zal ik zien. Het is de sleutel van het universum. Maar pas op! Niet elke sleutel past op elke deur. Het is die ene sleutel van die ene deur. Jouw deur met de...
15
14
Public
door Tascha
27/08/2015 12:27
Leven in het hier en nu. Eindelijk wat tijd voor rust en ontspanning. Alle zorgen die ik had zijn nu niet aanwezig. NU EVEN NIET! Want nu neem ik de tijd voor waar ik nu zin in heb of waar ik nu klaar voor ben. Nu op dit moment heb ik ook tijd om gelukkig te zijn, om dankbaar te zijn, om iets te doen wat mij een fijn gevoel geef...
5
2
Public
door Tascha
06/12/2014 12:15
Het moet wel echte liefde zijn geweest. Anders zou ik nooit zo intens boos zijn geworden. Ik zou nooit zo diep in de kern zijn gekomen zonder jou. Je hebt mij gebracht waar ik moet zijn. Je hebt me terug gezet bij mijn diepste pijn. De kern van mijn bestaan. Daar moet ik naar terug, want daar komt het vandaan. De pijn, het verdr...
10
9
Public
door Tascha
26/11/2014 10:46
Jij leeft jouw illusie en ik leef de werkelijkheid Stop met zeggen dat ik niet mag voelen. Stop met zeggen dat ik het verleden moet begraven. Stop met zeggen dat ik niet mag zijn wie ik ben. Ik ben gestopt met leven alsof het een toneelstuk is. Jij mag leven in een illusie. Jij mag doen alsof. Maar stop ermee mij te dwingen hetz...
4
4
Public
door Tascha
14/11/2014 13:38
Empathie zou voor zoveel oplossingen kunnen zorgen Ik voel wat jij voelt....... Sorry zeggen tegen elkaar, was het maar de normaalste zaak van de wereld. Kijken naar de fouten die jezelf maakt ipv kijken naar de fouten van een ander, was dat ook maar de normaalste zaak van de wereld. Empathie, voelen wat de ander voelt of op zij...
13
6
Public
door Tascha
02/10/2014 10:29
Langzaam stroomt er liefde naar alles wat liefde nodig heeft. Naar alles wat geheeld moet worden. Naar alles wat licht nodig heeft. Er zijn dingen die gezien zijn, er zijn dingen die gevoeld zijn. Het was heftig en alles deed pijn. Maar daar waar verandering nodig zijn, daar zal iets getransformeerd moeten worden. En die transfo...
7
5
Public
door Tascha
27/09/2014 14:19
Vastgeketend aan de troon. Kom jij eens van je troon af werd er tegen mij gezegd. Ik kijk nogal verbijsterend naar hem op, terwijl hij mij toesprak vanaf zijn troon. Hij keek me niet aan, maar zat daar met zijn neus in de lucht, zijn houding liet mij duidelijk merken dat hij de hele troonzaal beheerde. En dat hij niet van plan w...
10
7
Public
door Tascha
22/09/2014 11:50