Niet van mij

Niet van mij Ze zijn niet van mij want ik voel me goed. Mijn humeur is zoals bloemen in de vroege lente zon. Stralend en kleurrijk, zin om te dansen en te genieten van de kleine alledaagse dingetjes. Spelende vogels die kwetteren, de spinnen die een web creëren, de regendruppels op het raam, het maanlicht aan een heldere hemel,...
17
11
Public

Overvloed

Waar kan het heen als ik het niet echt met je kan delen? Waar laat ik alles wat ik voel? Wat kan ik ermee in de rest van mijn leven? Kan ik het omarmen in liefde en loslaten als de wind die aan mij voorbij gaat? Kan ik jou loslaten, kan ik jou ooit laten gaan? Ik zou je willen vermoorden uit liefde. Jouw lichaam willen nemen zod...
7
3
Public

Fluistering van mijn hart

Het is niet zomaar een fantasie die ik niet kan ervaren en voelen. Het is meer dan dat. Het is meer dan een droom die niet werkelijkheid is. Want jij bent daar. En jij bent net zo echt als dat ik echt ben. En toch blijf ik achter met het gevoel dat ik zelf een fantasie ben, een droom en geen werkelijkheid. Alsof ik niet besta en...
6
4
Public

Ware liefde

Krachtig is het ego Nog krachtiger is ware liefde Van fantasie terug in realiteit. De fijne gevoelens van mijn ziel vloeien over in mijn hart. De liefde even voelbaar, wat de lijn tussen fantasie en realiteit ontzichtbaar doet laten lijken. Zo ook voel ik de angst van het hart overvloeien in mijn ziel. Tranen branden achter mijn...
7
6
Public

De kou was te machtig en de wolken te donker

Ineens was het koud. Alsof de gloeiende hete zon per direct achter donkere onweerswolken verdween. Het was alsof de zon er nooit was geweest en alles een droom leek te zijn. Wat werd ik naar wakker. Mijn hart bonkte in mijn lijf, het bloedt dat kroop door mijn aderen. De dag was zwart, pikzwart. Ineens was het allemaal weg. Het ...
8
4
Public

Als ik een engel was

Als ik een engel was, dan zou ik je meenemen naar al jouw angsten en je laten zien dat je niet bang hoeft te zijn. Dat er naar nacht weer dag bestaat en jij zorgeloos in het leven staat. Als ik een engel was, dan zou ik je door je pijn heen laten gaan zodat jij jezelf kan bevrijden van alles wat jou nu gevangen houdt. Als ik een...
7
2
Public

Kind van het paradijs

De warme woorden raken de diepste verlangens van mijn dromen. Alsof het altijd al daar was en nog enkel aangeraakt wilde worden door de woorden van jouw wezen die spreekt over echt liefde. Enkel dromen laten me voelen, maar jij doet ze laten bewegen. Als de wind die me vanzelf meeneemt naar plekken waar magie de zuurstof is die ...
6
1
Public

Volle maan

Ze is de parel in de ruimte De Magier van het bestaan & De kracht van het leven De maan die haar schoonheid laat stralen en haar gevoelens toont aan het leven. De weerkaatsing op het water toont haar evenbeeld als antwoorden op haar gevoelens. De maan communiceert in haar eigen taal. Toont haar gevoelens in puurheid zonder e...
7
4
Public

Wanneer de werkelijkheid zichtbaar word

Wanneer de werkelijkheid zichtbaar word Het lijkt nu allemaal zo anders. De woeste zee is gaan liggen. De golven zijn nu een met het water en ik hoor het water langs me heen glijden in alle rust. Ik heb weer zicht op het land waar ik naar uit kijk. Ik kom steeds dichterbij de werkelijkheid die nu al voor een te lange tijd verbor...
7
5
Public