Liefde Mijn ware liefde is ontzichtbaar Onzichtbaar voor hen die niet zien, niet voelen en niet geloven. Mijn ware liefde is ontastbaar Ontastbaar voor een ieder die niet ziet, niet voelt en niet gelooft. Mijn ware liefde is de liefde in zijn puurste vorm Het neemt niet maar één vaste vorm aan, maar is aanwezig in alle vormen ...
5
3
Public
door Tascha
07/02/2015 12:56
Laat het maar los Want soms weet je gewoon dat het je uiteindelijk geluk zal gaan brengen Soms weet je gewoon dat het beter voor je is, dat het je brengt waar je behoort te zijn en dat je krijgt wat je werkelijk verdient. Soms weet je gewoon dat dit heeft moeten gebeuren, omdat je het je bevrijdt van dat wat jou gevangen houdt. ...
5
1
Public
door Tascha
18/08/2014 16:23
Ik ben niet boos op jou Ik ben nooit boos op jou geweest Ik ben enkel in gevecht met jouw ego Dat wat jij helemaal niet bent Dat wat jou in de macht heeft Dat wat jouw hart heeft doen laten verstenen Ik hou van jou Meer dan jij ooit zult beseffen Ik hou van jouw ziel Dat waar ik mee verbonden ben Jouw ziel vraagt mij om hulp Jou...
4
4
Public
door Tascha
01/08/2014 12:35
In het elfenbos In het elfenbos leven de elfen Wezentjes gemaakt van licht en sprankelende kristalletjes In het elfenbos is het rijk aan kleur De kleuren intenser dan het oog kan zien In het elfenbos zijn de bomen huizen Huizen waarin het leven liefdevol is In het elfenbos is het altijd feest lichtjes in het hele bos, zoals lant...
7
4
Public
door Tascha
14/11/2013 09:59
Bij maanlicht Bij maanlicht in de nacht Hoor je al haar pijn kreten Hoor je de kracht van haar binnenste De pijn van haar hart En de spanningen van het leven Moe van het eeuwen lang reizen doorheen het bestaan van het leven Vermoeid maar nog steeds even krachtig De wilskracht om vol te houden blijft bestaan Alleen en vastberaden...
8
1
Public
door Tascha
21/06/2013 11:07
Doorbreek de gevangenis van je geest De pijn van alle emoties door elkaar Een spiegelbeeld uit het verleden Het zijn lessen van nu Waar ik niet kon huilen daar huil ik nu Waar ik niet kon stoppen daar stop ik nu Waar ik niet kon schuilen daar schuil ik nu Dezelfde ervaringen Hetzelfde gevoel Met een andere uiting Ik voel nog ste...
18
6
Public
door Tascha
18/06/2013 22:16
Het licht in een gebroken hart Wees niet boos omdat ik verliefd op je ben geworden Wees niet boos omdat ik je gevuld hebt met pure liefde Wees niet boos omdat de liefde het van me overnam En ik het duister niet dragen kan Draag de liefde in je leven mee Het zal je helpen alle dagen Indien nodig zal het je dragen Het voelde heel ...
22
13
Public
door Tascha
17/05/2013 12:54
Verloren liefde Een verloren strijd Zelfs met mijn ogen dicht Met mijn geest op jou gericht Zie ik nog niet jouw gezicht Het licht dat voor het duister is gezwicht Intense dagen en nachten Plotseling uiteen gerukt Ik probeer je te bereiken Ik roep je naam Ik krijg geen antwoord Ik raak in paniek Intense dagen en nachten Plotseli...
10
12
Public
door Tascha
17/05/2013 12:41
De vergeten geest Linker hersenhelft versus Rechter hersenhelft Zien doet geloven… Maar waar moeten we dan kijken? Waarom laat u ons niet zien? Waarom laat u ons geen wonderen zien? Ik laat jullie zien, maar jullie kijken niet Jullie kijken, maar jullie zien het niet Als ik vertel waar te kijken dan hoor je me niet Als ik de w...
20
8
Public
door Tascha
16/04/2013 19:01