Na de rennende rukker van IJmuiden is er in het anders zo rustige Waspik een nieuwe rennende rukker opgedoken. De rennende rukker van IJmuiden De lokale rennende rukker hier uit de buurt heeft inmiddels de benen genomen om op een onbekende buitenlandse locatie zijn hobby 'al rennend en rukkend' uit te gaan voeren. In Nederland s...
15
11
Public
door Lucifall
23/08/2015 15:11
De mensheid maakt er een rommeltje van. Overal om ons heen is het zichtbaar maar ook net zo goed onzichtbaar. Zichtbaar De waslijst uitgestorven dieren wordt alleen maar langer. Dinosaurus, holenberen, Conodonta, Trilobieten, Sabeltandtijgers, ze zijn er allemaal niet meer. Tot mijn persoonlijk grote verdriet verdween ook de Par...
15
26
Public
door Lucifall
12/07/2015 02:21
Politiegeweld ruw in wurggreep genomen met dood als gevolg Niet gefixeerd opgetild Je had nog kunnen leven Mitch Henriquez R.I.P. https://www.youtube.com/watch?v=XndoaVthK3Y
13
19
Public
door Lucifall
29/06/2015 19:39
Grenzeloos Een wereld vol vrede zou ik wensen Met respect en liefde voor elkaar op een Aarde zonder grenzen Een wereld vol vrede zou ik wensen een plek waar we elkaar niet begrenzen Op zich toch helemaal niet zo raar? Een wereld vol vrede zou ik wensen Met respect en liefde voor elkaar
10
10
Public
door Lucifall
27/06/2015 13:04
Gisteren was het een mooie dag. Na een lekker weekje vakantie waren we ons thuis weer aan het installeren.. Tijd om de loungebank maar weer eens in ere te herstellen. Heerlijk om na het werk op te crashen met uitzicht op de rode loper van Haarlem. Somehow reken ik toch nog op een beetje mooi weer.. Kermis in de dierentuin van Lu...
15
33
Public
door Lucifall
21/06/2015 11:28
Fly or die Fly or die Above the highest mountains or Down in the deepest Abysses Shed your light remembering it is all in the eye Kiss the Angels Sail on Styx Pay the Ferryman Count your coins In and on your tongue But I just beg Try always to remember 'let the music do the talking' Dance! and listen.. Laid back: Let the music d...
8
1
Public
door Lucifall
23/05/2015 10:26
'uit mijn facebook-hokje' 'Lieve Lucy, ik heb een vraagje, misschien kan jij me helpen. Ik had vandeweek een prachtige droom, was in een Tibetaanse klooster, voelde zo vredig. Kreeg ik een zilveren hangertje met kristallen steen omgehangen toen kwam er een krachtig stralend blauw licht om me heen. En dat blijft in mijn hoofd han...
13
9
Public
door Lucifall
22/02/2015 08:27
Een moment van schrik gaat door hem heen als hij over zijn kale hoofd aait om te controleren of hij zijn pet op heeft. Ik ben mijn pet vergeten! Zo snel als hij kan stiefelt opa Jan naar Spoor 3 waar hij de trein nog net ziet wegrijden. Opa is ontroostbaar. Zonder zijn pet stelt zijn leven immers niets meer voor. Hij beseft dat ...
16
10
Public
door Lucifall
01/02/2015 10:51
Hoe mooi leek het allemaal. De vrede en harmonie onder elkaar in de flower power tijd. Ik ben uit 1963 dus eigenlijk een jonge hippie. Die oudere gasten met lange haren vond ik gewoon machtig interessant..Als puber ontwikkel ik terloops ook een grote sympathie voor de ideeën van de provo's. Ik beland in de hippiescene en leef v...
25
38
Public
door Lucifall
24/01/2015 16:34