Hondsdol klote vuurwerk …

In de laatste uren van het jaar liep ik daar overpeinsde ‘t zaken doen te kort aan poen te veel projecten tegelijk maar schatrijk aan ‘t gevoel van mooie dingen 'k kon wel zingen dat geduld ooit tóch beloond wordt leven kort maar beter kort dan achterbaks gemeen of laks want vechten tegen onrecht en gestoorde lieden zal nie...
16
22
Public

Voor alle moeders...

Uit 'losse flodders' (theater show november 2015 a.s. ) Het moeder beroep is niet uit te leggen ook niet eventjes in een gedicht te zeggen want elke dag dat zij moederen mag is een geschenk in tijd van oplettendheid bezorgdheid of soms met spijt te streng geweest of juist te makkelijk beleeft altijd wikken en wegen billen afvege...

Mijn eerste Selfie….

2 March 2015 door Jack Hage Sr. in Colums & Humor Mijn eerste Selfie…. Jawel beste lezers, deze eenenvijftigjarige jongeman moet mee met de tijd. Ik moet verplicht aan een Selfie. De Selfie’s vliegen tegenwoordig om mijn oren in de digitale- ‘’hallo- ik leef nog wereld’’. Ik zie zelfs onze kinderen, nichtjes, nee...
19
26
Public

Mijn uitvaart...Jank alsjeblieft niet als ik dood ben...

Mijn uitvaart... In het voorjaar 2014 kregen wij papieren van onze uitvaart verzekering. Je kon daar op invullen wat je wenst met je uitvaart. Die papieren kon je dan op een dierbaar plaatsje neerleggen. Je mocht de papieren ook kopiëren voor het thuisfront en de originele ingevulde cellulose velletjes naar de uitvaart verzeker...
21
27
Public

Wat schrijf je voor iemand in het hospice?...

Afscheid in het hospice.... Vanavond zijn Liesje (Elise ) en ik in het hospice te Ermelo geweest. De buurvrouw welke we nog maar zeer kort kennen is daar heen gebracht. Je ontmoet iemand na je verhuizing en ach.... heb ik een band met zo iemand zou je dan denken. Niets is minder waar. Je ontmoet een nieuwe buurvrouw welke je per...
33
33
Public

Een dierbare, waardevolle TV uitzending...

Waardevol en dierbaar.... Op een regenachtige dag (woensdag 9 juli j.l.) stond Olaf Koelwijn op de stoep met een camera ploeg. Ik had er al eens over geschreven. Olaf welke werkzaam is voor de KRO, NCRV en TV GLD (Gelderland) gaat ook voor de nieuwe lokale omroep voor Putten, Barneveld, Nijkerk en Ermelo uitzendingen maken. Het ...
10
10
Public

Theun maakt er een potje van.

Lief leven. Ooit stelde ik mezelf de vraag: “Leven, hoe doe je dat toch?” Maar ik ben ik eruit, het antwoord is heel simpel. Niet ik leef, maar het leven leeft in mij, door lief te hebben! Mobiel. Waarom moeten mensen dingen nou altijd moeilijker maken dan ze zijn? Ik hoef helemaal geen aangepast mobieltje, met een rollator ...
21
10
Public

Mijn licht van binnen, en nog meer rare hersenspinsels.

Mijn licht van binnen. Het daglicht rondom mij, brengt ook het licht naar binnen. Maar ’s avonds, als het donker wordt, zet ik een knopje om. Dan steek ik mijn eigen lichtje aan, in mijn donkere bolletje. Ik houd absoluut niet van donker, en slaap daarom erg licht. ’s Morgens ontwaken is dan voor mij een ware verlichting! In...
29
14
Public