Waarom zijn zwarte bonen gezond?

Bonen zijn uitermate gezond, veel mensen vergeten tegenwoordig om met bonen in de keuken te werken. Vaak lusten kinderen het niet eens omdat ze het niet meer kennen. Jammer want er zijn zoveel manieren om lekker met bonen te koken, en het zijn echte gezondheidsbommetjes. Je kan van zwarte bonen zelfs brownies maken. Later meer h...
4
3
Public

Fibromyalgie: De pijn giert door mijn lijf.

De pijn giert door mijn lijf, ik ben moe. Niemand die het ziet, niemand die het begrijpt. Elke cm in mijn lichaam doet pijn, elke stap is teveel. Elke nacht een gevecht, elke dag te lang. Ik ben moe. Niemand die het ziet. Elke extra inspanning is teveel. Elke gebeurtenis te zwaar. Mijn lichaam gaat met sprongen achteruit, al zov...
10
7
Public

Rode Bietensap een gezonde drank.

Mijn man drinkt sinds kort een groot glas bietensap per dag, dit zou zeer gezond zjin. Ik ben dan eens gaan kijken waarom dit zo gezond zou zijn. Hij had de info gekregen van een top sporter en inderdaad vele top sporters drinken elke dag rode bieten sap. Vandaar dat we de eigenschappen eens op een rij gaan zetten, want het is e...
7
6
Public

Warmtepleisters van bij de Action

Ik had het aan onze Plazilla Chrisrik beloofd. Haar man Rik had last van zijn rug, en meteen dacht ik om dit artikel te maken over de pleisters van Action. Ik heb al jaren Fybromialgy. En dan zoek je uit wat er kan helpen al is het maar even want genezen doe je daar allemaal niet van. Maar toch vond ik het ook belangrijk om dit ...
4
6
Public

20 kruidenthee

De 20 kruidenthee vind ik persoonlijk heel lekker zowel koud als warm. Er zijn verschillende merken maar allen smaken toch hetzelfde. De zoethout komt vooral naar voor. De merken verschillen wel van prijs maar over het algemeen genomen komen die prijzen allen dicht bij elkaar in de buurt. De 20 kruidenthee is een frisse goed dor...
10
5
Public

Gezonde snack: Appel met Pure chocolade

Appels is een fruit dat hier in huis geweldig vaak gegeten word. En het moeten wel de juiste appels zijn. Voor mij echt de Pink Lady appel. Een heerlijk frisse en sappige appel. Geen melige of zure appel. Jaren kon ik geen fruit en appels eten door de problemen met mijn maag. Maar door op een andere manier te gaan eten, merkte i...
19
4
Public

Maaltijdshakes - afslanken - Fibromyalgie.

Vroeger was ik verdeler van de Herbalife producten. En ik moet vertellen dat ik een hekel heb aan leuren. Overal hetzelfde verhaal vertellen en mensen overtuigen om je product te kopen is niets voor mij. Ik zal ook nooit naar een Tuperware Party gaan of wat dan ook. Maar de producten van Herbalife waren top. Daar valt niets aan ...
12
15
Public

Kris Verburgh: De voedselzandloper, afvallen en beter leven.

Deel 1: Voeding, Fibromyalgie en afvallen. Een gezonder levenspatroon toepassen. Al mijn hele leven, heb ik problemen met mijn darmen en vertering van voedsel. Voeding was en is voor mij geen genot maar simpel een zoeken naar wat ik kan verdragen en vooral waar ik zo min mogelijk pijn van heb, een heerlijke maaltijd klaarmaken e...
10
5
Public

Fibromyalgie: uit het leven gegrepen. deel 1

Ik ben al zolang van plan een reeks artikelen te maken over Fibromyalgie en wat dit in iemand zijn leven kan doen, maar vooral ook wil ik via deze reeks mijn eigen ervaringen delen met mensen die hierover mee kunnen praten. Daarom dat ik koos voor de titel uit het leven gegrepen. Om een klein beetje uitleg te geven over de zilla...
23
8
Public