Ons gezin kende het laatste jaar een enorm lichamelijk en geestelijke strijd. Er is heel wat in ons leven gebeurd waardoor we enorm vermoeid geraakt zijn. Nu onze jongste dochter had het zwaar te verdruren gekregen, waardoor ze heel weinig kon slapen en haar concentratie enorm achteruit gegaan was, de hoge prestaties die men van...
3
3
Public
door Claire001
06/08/2015 18:55
Wanneer je op reis gaat, mag je niet vergeten dat je in andere landen moet je toch voorzien zijn van een aantal praktische zaken die je steeds bij je zou moeten hebben. Meestal gebeurd er wel iets waardoor je meteen naar je reisapotheek moet nemen. Al ga ik naar een gewoon pretpark ik heb altijd wel een aantal standaard zaken bi...
3
1
Public
door Claire001
08/07/2013 11:45
Motilium kent bijna iedereen. Maar hoe gevaarlijk dit kleine pilletje was, hield de fabrikant mooi voor zichzelf. En dat omdat in België alleen al meer dan 80 000 mensen iedere dag Motilium innemen. Een geweldige inkomst voor zowel de fabrikant als de apotheker die het verdeelde. Ook ik heb het ooit genomen. En nog sterker ik n...
7
3
Public
door Claire001
08/07/2013 11:24
Ik zou me geweldig moeten voelen op dit moment, het zonnetje schijnt heerlijk. De knopjes komen uit, alles word weer langzaam groen. En toch voel ik me verre van in een geweldige bui. Ik voel me ELLENDIG. Ik voel me slap, verschrikkelijk moe en VERKOUDEN. Ik was al zo blij, ik hoorde hier en daar mensen die behoorlijk ziek waren...
11
3
Public
door Claire001
22/04/2013 14:31
En nog zoveel meer, een goedkoop middel dat echt werkt! Sommige mensen hebben totaal geen last van zweetvoeten terwijl anderen er echt beschaamde last van hebben. Zweetvoeten is alles behalve fijn! Zelfs kinderen kunnen er al heel jong last van hebben. Ook door heel vaak slechte schoenen te kopen, en vooral kinderen willen hun v...
8
9
Public
door Claire001
28/09/2012 12:13
Ik las laatst een artikel over stress Ik had dit artikel al een tijdje in mijn xead kast liggen. Ik wilde eraan beginnen maar ondertussen kwam mijn opa te overlijden, dat is toch wel even een moment dat alles aan de kant gezet word. Hij was 81 en ik schreef daar ook al een artikel over, of toch een deel. Heb nog niet meer willen...
8
7
Public
door Claire001
28/09/2012 12:11
hoodpijn het kan je leven een ware elende geven Al een aantal dagen verga ik van de hoofdpijn Al een paar dagen kamp ik met heftige hoofdpijn, ik kan niet slapen want als ik mijn hoofd neerleg word het nog erger. De hele dag ben je niets voorruit want het is de hele dag niets anders dan afzien, je kan geen licht verdragen, geen ...
8
6
Public
door Claire001
28/09/2012 12:10
Ik heb me wel vaker afgevraagd, waar slaapwandelen vandaan komt en hoe het komt. Maar op die vraag blijkt geen duidelijk antwoord te zijn. Wel blijkt slaapwandelen erfelijk. Als één van de ouders het ooit gehad heeft zelfs als kind dan komt het zeer sterk voor dat één iemand uit hetzelfde gezin het ook zal hebben. Gek vind i...
14
9
Public
door Claire001
30/07/2012 10:32