Ik heb de spanning opgevoerd in mijn reacties onder andere blunder artikelen in deze Zilla, daarom wordt het nu tijd dat ik jullie maar de mijne vertel. Dus hou je vast ik begin met de ergste.... En ik wist het zo zeker..... Dit is zomaar een dekbedje hoesje van Photpin, zeker niet gemaakt door het bedrijf waar ik werkte. Ik wer...
26
26
Public
door Anerea
01/02/2014 11:57
Letterlijk met de billen bloot? Dat doe ik alleen in goed gezelschap. Figuurlijk dan? Ja, dan durf ik wel even naar jullie te moonen! Ingloriously stupid and accident-prone Het gedonder begon al vroeg Ik was vroeger een heel bedachtzaam, voorzichtig en net jongetje. Altijd verstandig. Zo’n jongetje dat zich nooit in de nesten ...
32
41
Public
door Gildor Inglorious
12/09/2013 18:11
Toen ik hoorde van de opdracht om mijn top vijf blunders uit de doeken te doen, dacht ik dat ik te weinig blunders had om mee te doen. Ja, ik ben heel erg verstrooid, maar altijd in de mate van snel verdwaald te raken, naar de kelder lopen terwijl ik juist naar de zolder wou. Ik zocht naar die momenten die zo pijnlijk zijn dat z...
26
29
Public
door Neerpenner
12/09/2013 18:10
Je kan van schaamte door de grond zakken Ik zal me eerst even voorstellen. Lijkt me wel zo passelijk als ik door Rose Love wordt uitgenodigd voor een Zilla. Ik noem mij zelf Dame Blanche hier op Plazilla, ben 38 jaar oud en leef in de provincie Utrecht. Ik ben opgegroeid in een gezin met vier kinderen en bij ons was het altijd w...
10
6
Public
door Dame Blanche
12/09/2013 12:38
Ja, u leest het goed … Het is tijd om allemaal met de billen bloot te gaan. Vanaf nu geen geheimpjes meer, we zullen er aan moeten geloven. Welkom op het flaterpodium! Hieronder volgen vijf dingen waar ik me diep voor schaam en die ik eigenlijk liever nooit meer zou vertellen. Goed opletten dus, want dit is de eerste en de laa...
64
80
Public
door Rose_love
11/09/2013 16:28