Twee normale en drie schaamroze blunders

Toen ik hoorde van de opdracht om mijn top vijf blunders uit de doeken te doen, dacht ik dat ik te weinig blunders had om mee te doen. Ja, ik ben heel erg verstrooid, maar altijd in de mate van snel verdwaald te raken, naar de kelder lopen terwijl ik juist naar de zolder wou. Ik zocht naar die momenten die zo pijnlijk zijn dat z...
34
29
Public

Je kan van schaamte door de grond zakken

Je kan van schaamte door de grond zakken Ik zal me eerst even voorstellen. Lijkt me wel zo passelijk als ik door Rose Love wordt uitgenodigd voor een Zilla. Ik noem mij zelf Dame Blanche hier op Plazilla, ben 38 jaar oud en leef in de provincie Utrecht. Ik ben opgegroeid in een gezin met vier kinderen en bij ons was het altijd w...

5 dingen waar Rose zich diep - diep - diep voor schaamt

Ja, u leest het goed … Het is tijd om allemaal met de billen bloot te gaan. Vanaf nu geen geheimpjes meer, we zullen er aan moeten geloven. Welkom op het flaterpodium! Hieronder volgen vijf dingen waar ik me diep voor schaam en die ik eigenlijk liever nooit meer zou vertellen. Goed opletten dus, want dit is de eerste en de laa...
84
80
Public