Northern Saga Het is mij opgevallen dat er heel veel mensen zijn die graag een game spelen via sociale media facebook. Ik ben één van deze personen en mijn voorkeur gaat uit naar simulatie games zoals bijvoorbeeld boerderij spellen en fantasie (zoals bijvoorbeeld royal story). Het leuke van deze spellen op facebook is dat zij ...
6
4
Public
door Rinajansen
20/10/2015 18:26
Het spelen van een computergame is al heel wat jaren één van mijn hobby’s. In het verleden speelde ik vooral diverse games op mijn Nintendo, game boy en Playstation maar tegenwoordig speel ik games het meest via mijn laptop. De reden hiervan is dat ik via mijn facebook account diverse games kan spelen die ik helemaal geweldi...
1
1
Public
door Rinajansen
12/11/2014 17:45
Naast allerlei spellen die je op diverse spelcomputers kunt spelen kun je ook via internet gebruik maken van diverse spelmogelijkheden. Het leuke van deze spellen is dat zij gratis zijn ( je hebt alleen een computer en internet nodig ) maar ook omdat je deze spellen kunt spelen met je vrienden via internet. In dit artikel kun je...
1
0
Public
door Rinajansen
27/09/2014 11:53
Het spelen van Games kan een leuk tijdverdrijf zijn maar we weten allemaal dat als je niet oppast deze games ook erg verslavend kunnen zijn. Meestal heb je niet in de gaten dat je verslaafd bent aan een bepaalde game en als je omgeving jou hierop attent maakt dan zal je dit meestal ontkennen. Natuurlijk speel jij maar even een g...
2
2
Public
door Rinajansen
05/04/2014 07:48
Het Trojaans paard is een programma dat door de gebruiker onbewust wordt geïnstalleerd op de computer omdat het verborgen zit in een programma. Het Trojaans paard kan na de installatie behoorlijk veel schade aanrichten aan je computer. Daarnaast komt door het ( onbewust ) installeren van het Trojaans paard de privacy van de geb...
30
10
Public
door Rinajansen
09/08/2012 11:19