In dit artikel leg ik uit wat Jacu Bird Koffie is. "They grow an awful lot of coffee in Brazil" - Frank Sinatra Eerder schreef ik al over Kopi Luwak koffie, maar ook in Brazilië hebben ze koffie die eerst uitgepoept moet worden, voordat wij ervan kunnen genieten. In het geval van Kopi Luwak is het de civetkat die de eer waarnee...
3
1
Public
door Judithshisha
04/10/2012 08:12
In dit artikel beschrijf ik wat kopi luwak is, waarom deze zo duur en exclusief is. En wat ik er nou eigenlijk van vindt. Kopi Luwak Kopi Luwak is een Indonesische koffie en is de duurste ter wereld. Waarom? Niet omdat de bonen zo bijzonder zijn, maar de verwerking ervan wel. De koffiebessen worden namelijk opgegeten door de Luw...
10
4
Public
door Judithshisha
04/10/2012 08:11
In dit artikel wil ik het hebben over de koffie van de Kotowa plantage in Boquete te Panama. Panama In het voorjaar van 2008 hebben we een rondreis Costa Rica en Panama gemaakt en in Panama hebben we kennisgemaakt met de koffieplantage Kotowa in Boquete. Nadat ik daar de koffie had geproefd was ik helemaal verliefd! Geschiedenis...
7
0
Public
door Judithshisha
13/08/2012 21:11
In dit artikel leg ik uit hoe je extreem makkelijk en vooral zonder al te veel ingrediënten een lekkere Chai Latte kunt maken! Wat is Chai? Chai betekent letterlijk 'thee', toch heeft het in Nederland (en andere landen) een specifiekere betekenis. Chai is een thee met een mengsel van typische Indische kruiden en specerijen. Net...
16
5
Public
door Judithshisha
11/08/2012 20:21