Datingpijn poezie - niet rijmend gedicht

Als iemand zegt: ik hou van uitgaan dan betekent het niet per se dat ze bedoelen uitgaan met jou Als iemand zegt: ik wil meer vrije tijd dan wil dat niet zeggen dat ze die vrije tijd willen besteden met jou Als iemand zegt: ik wil trouwen, samenwonen en kindjes ga er dan niet van uit... met jou Als iemand zegt: ik wil eerst meer...
0
0
Public

Raprijmpje op Destiny's child - no, no, no lyrics

Je zegt altijd: ja, ja, ja, ja, ja Maar doet: nee, nee, nee, nee, nee Je belooft : Ja ja ja ja ja Maar wat ik zie is, nee nee nee nee nee Waarom voel ik me altijd, zo ongehoord? Weet je wat mij nou heel erg stoort? Dat gedrag van jou, zo kunnen we toch niet voort? 't is vervelend, je houdt je niet aan je woord Want jij roept alt...
0
0
Public

Raprijm gedichtje rapgedicht berouw

Ontmoeting, man, vrouw Blijheid, trots, pauw Rugzak, stoornis, knauw Verdriet, hartzeer, auw Barstjes, waarheid, rauw Zieltje, paars, blauw Realiteit, donker, grauw Woorden, gevoel, gesnauw Afkoeling, liefde, lauw Sprookje, einde, gauw
0
0
Public

Rap gedicht raar gedrag vertonen

Je liefde was weg, een rotmoment Je bent de vaagste man, die ik heb gekend Ik hoop dat als je me spot, je snel wegrent Je zat flink fout, maar hebt nooit bekend Je bent gewoonweg, geen eerlijke vent En het onbreekt je aan acteertalent Je gedraagt je als een adolescent zeker niet als de volwassene die je bent Het zijn gemengde si...
2
0
Public

Rap gedicht rijmpje hartzeer en teleurstelling

Je gaf aandachtskruimels, van beschimmeld brood Echt in me geïnteresseerd, was je eigenlijk nooit Je gevoelens stonden niet op groen, maar op rood Al heel snel duwde je ons contact, in de sloot Het stierf een langzame, voortijdige dood Het lijden van mijn kant, was veel te groot Geen open kaart spelen, je was een malloot Jij wo...
2
0
Public

Gedicht rap poem een dame is geen snack

Hoe kon ik nou toch denken dat ik wat met je had? Ik was geen haute cuisine, ik was een kleine zak patat Je liet het je goed smaken, maar ineens ging je staken plots was je weg, was er geen afspraak meer te maken Je was niet open en eerlijk, zat met mij in je maag Bruut kappen was niet netjes, dus je hield het maar vaag Voor dez...
2
0
Public

Kerstgedichtje straattaal ook voor bij een sinterklaassurprise

Voor een jongen/man: Hey kill dit cadeau is best chill, De Kerstman heeft kapot lang nagedacht over wat jij verwacht dit cadeau is omin goed we wachten met smart tot je het opendoet ! Voor een meisje/vrouw: Hey ....(naam) dit cadeau is best chill, Het is precies wat je wil De Kerstman heeft kapot lang nagedacht over wat jij verw...
3
0
Public

Straattaal Sinterklaasgedicht straattaal

Voor een jongen/man: Hey kill dit cadeau is best chill, Sint heeft kapot lang nagedacht over wat jij verwacht dit cadeau is omin goed we wachten met smart tot je het opendoet ! Voor een meisje/vrouw: Hey ....(naam) dit cadeau is best chill, Het is precies wat je wil Sint heeft kapot lang nagedacht over wat jij verwacht dit cadea...
0
0
Public

Iemand wil gratis geld lenen

Geld Je wilt geld van me lenen voor de zoveelste keer ik hou van je maar ik doe het niet weer ik was een paar honderd aan je euro kwijt dat is nog niet afgelost je staat nog bij me in het krijt ik wil niet dat jouw geldlenerij onze relatie verpest jouw financiele trubbels moeten die van jou blijven als jij nu boos blijft vind ik...
11
8
Public