Liefdesverdriet een akelig gegeven Iedereen komt het een keertje tegen Maakt niet uit met wie de relatie was en van welke aard Niemand is dit tijdverlies waard Tuurlijk, je moet een moment nemen om te rouwen Want je hebt behoorlijk wat te verstouwen Maar.. hofmakerij, relatie, nasleep Liefde houdt ons in een greep Kijk alsjeblie...
3
2
Public
door Braadbil
04/11/2014 19:46
Oh help ik ben een mossel zonder schelp Een garnaal zonder ruggegraat als dat maar goed gaat Een schildpad zonder schild, het lot doet wat ie wilt Een slak zonder huisje ook die heeft een kruisje Een vis zonder schub strijdend in me up Een hert zonder gewei niemand leeft schadevrij Een hoornloze stier het leven is niet alleen ve...
4
4
Public
door Braadbil
04/11/2014 14:41
Oh help ik ben een mossel zonder schelp Een garnaal zonder ruggegraat als dat maar goed gaat Een schildpad zonder schild, het lot doet wat ie wilt Een slak zonder huisje ook die heeft een kruisje Een vis zonder schub strijdend in me up een hert zonder gewei niemand leeft schadevrij een hoornloze stier het leven is niet alleen ve...
0
0
Public
door Braadbil
27/10/2014 22:28
Fakegedrag ongewenst Wees direct helder en niet een tijd later Dan win je een vriend en niet een hater Verkies openheid boven vaagheid dan krijg je mettertijd echt geen spijt Met iemand daten is geen geintje hou daarom niemand aan 't lijntje Ook al ben je er zelf nog niet over uit non-transparantie is als onkruid Het is lastig, ...
3
3
Public
door Braadbil
18/10/2014 23:30
Als ik één ding heb geleerd dan is het, dat iemand niet per se in je is geïnteresseerdOp de manier die jij graag zou zien het zit niet zo diep bij de ander misschienVoel je niet meteen comfortabel Misschien ben je morgen niet meer aimabel Kijk daarom dus naar daden ga niet gissen en radenDoe geen aannames en ga niks invullen ...
4
8
Public
door Braadbil
16/10/2014 18:01
Als iemand zegt: ik hou van uitgaan dan betekent het niet per se dat ze bedoelen uitgaan met jou Als iemand zegt: ik wil meer vrije tijd dan wil dat niet zeggen dat ze die vrije tijd willen besteden met jou Als iemand zegt: ik wil trouwen, samenwonen en kindjes ga er dan niet van uit... met jou Als iemand zegt: ik wil eerst meer...
0
0
Public
door Braadbil
14/10/2014 16:02
Je zegt altijd: ja, ja, ja, ja, ja Maar doet: nee, nee, nee, nee, nee Je belooft : Ja ja ja ja ja Maar wat ik zie is, nee nee nee nee nee Waarom voel ik me altijd, zo ongehoord? Weet je wat mij nou heel erg stoort? Dat gedrag van jou, zo kunnen we toch niet voort? 't is vervelend, je houdt je niet aan je woord Want jij roept alt...
0
0
Public
door Braadbil
09/10/2014 20:48
Je hebt me echt met je, karakter verrast Dacht dat je leuk was, maar je bent een rare gast Je doen en laten was vreemd, en ongepast Het deed me geen deugd, het was me tot last Vergeleken met in 't begin, was je gedrag een contrast Daarom neem ik definitief afscheid, alvast Het boek is dicht en het gaat hoog in de kast Langdurig ...
0
0
Public
door Braadbil
06/10/2014 13:26
Ontmoeting, man, vrouw Blijheid, trots, pauw Rugzak, stoornis, knauw Verdriet, hartzeer, auw Barstjes, waarheid, rauw Zieltje, paars, blauw Realiteit, donker, grauw Woorden, gevoel, gesnauw Afkoeling, liefde, lauw Sprookje, einde, gauw
0
0
Public
door Braadbil
05/10/2014 00:55