Muziek is fijn om naar te luisteren. Voor iedere mood en stemming is er een leuk liedje. Het kan troostend en steunend zijn. Het kan je versterken of je gelukkig maken. Je kan er van in trance raken en er helemaal in opgaan. Muziek is geweldig.Hieronder een paar leuke tips Voel je je niet sterk genoeg? I got the power - Snap Zin...
0
0
Public
door Braadbil
17/08/2014 17:26
Heel veel mannen en vrouwen hebben er last van. Spijkerbroeken die snel slijten. En dan met name op de volgende plek: hoog tussen de dijbenen in. Door het schuren tijdens het lopen en ook tijdens het fietsen. Maar ook door ze in de wasdroger te doen. Doe ze dus nooit in de droger, maar ook in de wasmachine slijten ze. Soms slijt...
2
0
Public
door Braadbil
21/06/2014 11:44
Het is me weleens eerder opgevallen. Van die artikelen die duidelijk een Amerikaanse invloed hebben. Als ik zoiets vermoed dan ga ik altijd googlen en ja hoor, dat artikel blijkt dan gewoon 'geinspireerd' te zijn door een reeds bestaand Engelstalig artikel.Triest Wat een geestelijke armoede is dat zeg, als je je artikelenaantal ...
13
9
Public
door Braadbil
21/06/2014 11:13
Laat ik 's koningsdag vieren in een stad waar ik nooit ben geweest, dacht ik. Mijn keuze viel op Lelystad. Toen ik er aankwam met de sneltrein (die superleeg was, dat had me al wat moeten zeggen...) en uitstapte wilde ik eigenlijk meteen rechtsomkeert maken. Maar moedig stapte ik door...wie weet zou het aanblik verbeteren als ik...
2
1
Public
door Braadbil
26/04/2014 20:13
Ik trap er iedere keer weer in. Ik let op het prijskaartje in plaats van op het product zelf. Goedkoop is vaak mindere kwaliteit en met mindere kwaliteit worden 4 dingen bedoelt: minder lang houdbaar minder lang slijtvast minder comfort minder (lang) mooi We willen het niet weten, maar het is gewoon echt zo. Goedkope dingen die ...
2
2
Public
door Braadbil
10/04/2014 13:46
Ik wilde toch graag zo'n ding hebben. Vooral na de reclames van de ceramicore pan op de tv. Handig zo'n ding wat je zonder boter of olie kunt gebruiken. Aangezien ik dat niet gebruik, (zie mijn artikel https://plazilla.com/page/4295064626/stoppen-met-boter-en-olie-bereid-vetvrij-vlees-of-vis ) vind ik zo'n pan met ceramische anti...
2
3
Public
door Braadbil
31/03/2014 15:04
Dit is het vervolg op...http://liefde-vriendschap-en-relaties.plazilla.com/ik-zoek-een-vent-een-vriend-een-man-een-partner Monique is sologaam en mailt nu met ongeveer vijf mannen. Eentje beweert dat hij kunstenaar is maar die vertrouwt ze niet, hij schrijft berichtjes van maximaal twee regels. Daar kan ze niks uit opmaken. Mann...
2
0
Public
door Braadbil
30/01/2014 22:38
Monique schrok zich wild toen ze een brief van de belastingdienst openmaakte. Ze krijgt huurtoeslag en ontving een beschikking met daarin een terugvordering van bijna 2.500 euro. Ze raakte in paniek en begon te huilen. Ondanks dat ze wist dat het niet kon kloppen. Monique besloot om te bellen naar de belastingtelefoon. Ze kwam e...
0
0
Public
door Braadbil
30/01/2014 15:04
In ruim een jaar tijd zijn er meer dan driehonderd artikelen uit mijn pen gevloeid. Dat zijn er best veel. Echter het is niets vergeleken bij de plazillaleden met duizenden artikelen. Ongelooflijk knap. Waarschijnlijk zijn het mensen die al ver voordat ik Plazilla ontdekte hier actief zijn. Meestal is het artikelaantal gestaag o...
9
5
Public
door Braadbil
27/01/2014 20:10