http://nos.nl/teletekst Op het strand van Noordwijk zijn tien pakketten cocaïne aangespoeld. De partij werd gevonden door mensen van een hoogheemraadschap. De politie opende uiteraard de pakketten en ontdekte in totaal 225 kilo cocaïne. Het strand is afgezocht, maar er zijn verder geen drugs meer gevonden. ____________________...
10
20
Public
door Candice
30/11/2015 17:52
Een hele goede middag, mag ik weten wie het durft mijn mobieltje lastig te vallen? Hi Canny met mij. Mij? Eens denken hoor … sorry maar ik ken geen mij? Met Barack Can. Barack Can? Die ken ik niet. Barack Obama …. zo goed dan? Ohhhhhhh zeg dat dan meteen. Heyyy Brakkie, alles goed en voor we verder praten wil ik wel weten of...
17
20
Public
door Candice
16/01/2015 13:15
Aan de foon: Johnny Depp Heyyy Johnny, met mij. Met wie? Hallo, als ik iemand bel dan weet die ander direct met wie hij spreekt. Ohhh … hi Can. Zeg het eens. Johnny ken jij toevallig Infomaatje? Ehmm nee … moet ik haar leren kennen? Ken jij Doortje2? Ook niet, maar moet ik haar ook leren kennen? Dat is niet belangrijk. Je ke...
19
41
Public
door Candice
19/12/2014 14:01
Hallo wie gaat er tegen mij spreken? Dag Candice met de Kerstman. Met wie? De Kerstman Candice, de enige echte. Ehhh … nogmaals? De Kerstman Candice, de enige echte. Ahhh … enne …. ehhh Meneer Kerstman, waarom belt u mij? Dat ga ik je uitleggen Candice. Ik bel overigens via mijn laptop. Boeiend. Kijk Candice, ik hoor veel ...
19
43
Public
door Candice
14/12/2014 16:19
Hallo aan die kant, met deze kant … Ha Can, met Francoise, hoe gaat het met mijn favoriete Hollandse? Heyyy Fransje, best wel lekker en met jou? Op zich wel goed, maar moet iets heel serieus met je bespreken. Zou zeggen stort je hart maar uit. Can, we hebben een probleem en jij gaat dat oplossen. Ik ga een probleem oplossen? J...
21
38
Public
door Candice
20/11/2014 17:33
Vogue en Canny: Hallo? Hallo, spreek ik met Candice Simionescu? Spreek je mee en met wie spreek ik? Met Rinke Tjepkema van Vogue Nederland en ik heb groot nieuws voor je. Ohhh i love groot nieuws, dus vertel. Je staat op de cover bij ons. Hoe vind je dat? We kregen zoveel verzoekjes van onze lezers om meer aandacht aan jou te sc...
15
30
Public
door Candice
15/11/2014 13:42
Met mij en wie ben jij?Heyyy Can, met mij. Nee, dat ben ik al.Pffff trut, met Hans. Welke Hans?Hoeveel mannen die Hans heten ken jij? 43 ..... dus Hans wie?Klok Can. Klok Can? Zegt me niks. Pffffff ..... HANS KLOK! Heeee, lekkertje zeg het eens.Can, ik wil je gebruiken in .... WowwwwwwwwwTsss .... in mijn nieuwe show Can. Ohhh ....
11
14
Public
door Candice
12/07/2014 14:15
Hoi met mij en met wie spreek ik? Hi Cannydear .... met je zweethart. Ehhh ... wie? Je liefste bedgenoot hi hi hi Tsja .... welke? Raad maar. Hmm ... Barack? Neeeeee Nicolas? Neeeeeeee Vladimir? Ook niet Pffff ... Rafael? Nee Geert? Die ook? Nee Sven? Die wil jou niet Tsss... Diedrik? Cannn ... Diedje ook al? Alexander? Welke? N...
16
26
Public
door Candice
05/07/2014 13:23
Aan de foon ..... John de Mol: Hoi hoi Candy luistert, maar naar wie? Canny, met John. Alles goed? Bel je me daarvoor op? Om dat te weten? Nee, luister ik heb een geweldig idee. Wowwww John, ik weet niet wat ik hoor. Nu ff luisteren en niet onderbreken. Oke, ik luister. Ik heb jou nodig voor een waanzinnig nieuw 's nachts uitgez...
16
34
Public
door Candice
28/05/2014 21:40