Bla bla mobielgedoe Mark en Candice:

Bla bla mobielgedoe Mark en Candice: Er zijn wel eens momenten dat het niet bepaald meevalt om een relatie te onderhouden met de First Man van dit land. Onze relatie, die dus begon op 5 November 2012 en die in ieder geval duurt tot 15 Maart 2017 en mogelijk nog langer (afhankelijk van een Rutte 3 Kabinet) stand zal gaan houden i...
0
0
Public

Oeps, ik lette even niet op.

http://nos.nl/teletekst Op het strand van Noordwijk zijn tien pakketten cocaïne aangespoeld. De partij werd gevonden door mensen van een hoogheemraadschap. De politie opende uiteraard de pakketten en ontdekte in totaal 225 kilo cocaïne. Het strand is afgezocht, maar er zijn verder geen drugs meer gevonden. ____________________...
10
20
Public

Aan de foon: Barack Obama

Een hele goede middag, mag ik weten wie het durft mijn mobieltje lastig te vallen? Hi Canny met mij. Mij? Eens denken hoor … sorry maar ik ken geen mij? Met Barack Can. Barack Can? Die ken ik niet. Barack Obama …. zo goed dan? Ohhhhhhh zeg dat dan meteen. Heyyy Brakkie, alles goed en voor we verder praten wil ik wel weten of...
17
20
Public

Aan de foon: Johnny Depp

Aan de foon: Johnny Depp Heyyy Johnny, met mij. Met wie? Hallo, als ik iemand bel dan weet die ander direct met wie hij spreekt. Ohhh … hi Can. Zeg het eens. Johnny ken jij toevallig Infomaatje? Ehmm nee … moet ik haar leren kennen? Ken jij Doortje2? Ook niet, maar moet ik haar ook leren kennen? Dat is niet belangrijk. Je ke...
19
41
Public

Aan de foon: De Kerstman (en Canny zingt)

Hallo wie gaat er tegen mij spreken? Dag Candice met de Kerstman. Met wie? De Kerstman Candice, de enige echte. Ehhh … nogmaals? De Kerstman Candice, de enige echte. Ahhh … enne …. ehhh Meneer Kerstman, waarom belt u mij? Dat ga ik je uitleggen Candice. Ik bel overigens via mijn laptop. Boeiend. Kijk Candice, ik hoor veel ...
19
43
Public

Aan de foon: Francois Hollande

Hallo aan die kant, met deze kant … Ha Can, met Francoise, hoe gaat het met mijn favoriete Hollandse? Heyyy Fransje, best wel lekker en met jou? Op zich wel goed, maar moet iets heel serieus met je bespreken. Zou zeggen stort je hart maar uit. Can, we hebben een probleem en jij gaat dat oplossen. Ik ga een probleem oplossen? J...
21
38
Public

Aan de foon: Vogue Nederland

Vogue en Canny: Hallo? Hallo, spreek ik met Candice Simionescu? Spreek je mee en met wie spreek ik? Met Rinke Tjepkema van Vogue Nederland en ik heb groot nieuws voor je. Ohhh i love groot nieuws, dus vertel. Je staat op de cover bij ons. Hoe vind je dat? We kregen zoveel verzoekjes van onze lezers om meer aandacht aan jou te sc...
15
30
Public

Aan de foon: Hans Klok

Met mij en wie ben jij?Heyyy Can, met mij. Nee, dat ben ik al.Pffff trut, met Hans. Welke Hans?Hoeveel mannen die Hans heten ken jij? 43 ..... dus Hans wie?Klok Can. Klok Can? Zegt me niks. Pffffff ..... HANS KLOK! Heeee, lekkertje zeg het eens.Can, ik wil je gebruiken in .... WowwwwwwwwwTsss .... in mijn nieuwe show Can. Ohhh ....
11
14
Public

Een auch foon gesprek:

Hoi met mij en met wie spreek ik? Hi Cannydear .... met je zweethart. Ehhh ... wie? Je liefste bedgenoot hi hi hi Tsja .... welke? Raad maar. Hmm ... Barack? Neeeeee Nicolas? Neeeeeeee Vladimir? Ook niet Pffff ... Rafael? Nee Geert? Die ook? Nee Sven? Die wil jou niet Tsss... Diedrik? Cannn ... Diedje ook al? Alexander? Welke? N...
16
26
Public