De wonderbaarlijke wereld der virtuele vriendschappen: 1

De wonderbaarlijke wereld der virtuele vriendschappen: 1 Mijn 20 jaar internet! Note: Elke “Hey daar bedoeld ze vast en zeker mij mee!” veronderstelling berust dus louter en alleen op wat mij wel eens verweten werd. Namelijk overal iets in zien of uithalen en wat volgens mij op mij sloeg, maar wat dan dus afgedaan werd (en m...
2
0
Public

Hoezo maakt geld niet gelukkig?

Hoezo maakt geld niet gelukkig? Niet iedereen zal het met mij eens zijn. Dat hoeft ook niet van mij, want in mijn vrije Nederland is het nu eenmaal toegestaan om anders te denken dan een ander. Maar wel of niet met mij eens ….. alles wat ik nu ga schrijven is gewoon een feit en meer niet! Maanden geleden las ik in een reactie ...
2
7
Public

Mijn grote verlangen ...

Mijn grote verlangen … Je ruikt niets meer, je hoort niets meer, je proeft niets meer, je ziet niets meer, je voelt niets meer …. maar het beangstigd je niet, want je weet niet dat je het niet meer mist. Velen zijn er bang voor, vrezen het moment, zien er tegen op, willen als het even kan langer leven dan het leven kan zijn ...
0
0
Public

Over de warmte:

Over de warmte: Gisterochtend ging ik even snel naar AH om Coca Cola te halen (was dat vergeten te bestellen), die gaan op dit moment in hoog tempo er doorheen bij mij, toen één of andere vrouw (het woont schijnbaar ook hier in dit appartementencomplex) zonder aanleiding tegen mij begon te kletsen. Ze had het over het weer en ...
0
0
Public

Alles droogt uit:

Alles droogt uit: Alles droogt uit en droogt op. Nederland heeft te maken met een pittig warme zomer en dat viel ook afgelopen donderdag in Nijmegen te merken. Traditioneel als dat ik ben, ging ik ook dit jaar weer naar de enorme hoeveelheid gezelligheid van de derde middag, avond en nacht. En ook zonder alcohol en zonder coke k...
0
0
Public

Het is zomer ... nou joepie!

Het is zomer … nou joepie! Al wekenlang is het prachtig weer met geweldige temperaturen en het resultaat daarvan zie je heel goed op straat. Je valt nu dus pas echt op als blanke, want de meerderheid heeft nu een kleurtje. Ik heb het al eens vermeld – al diverse keren, maar iedereen valt doorlopend in herhaling dus waarom zo...
0
0
Public

Zo vrij als vrij maar zijn kan:

Zo vrij als vrij maar zijn kan: Geen vervelend en saai burgerleventje, geen huisje boompje beestje, geen verplichtingen, geen geregeld leventje met nagenoeg vastgelegde etenstijden, geen muziek in huis die je waardeloos vind, geen eten en drinken in huis wat je niet lust en ook niet wenst te ruiken, geen wasgoed en noem maar op ...
0
0
Public
2
2
2
1