Van alles over mij … plus ochtendfoto’s:

Van alles over mij … plus ochtendfoto’s: Mijn vaste ketting met gouden Davidster. Geloof niet dat ik nog uit hoef te leggen waarom ik die ketting draag. Maar simpel gezegd komt het er op neer dat in mijn leven Israël boven alles staat, daarna ….. mijlen lager ….. al het andere en als dat allemaal de revue is gepasseerd ...
0
0
Public

Over mensenrechten en over transgenders:

Ik doe geen foto's erbij, want het gaat even 100% om de inhoud. En voor alle duidelijkheid: Dit is geen artikel waarin ik een mening verkondig, maar waarin ik uitleg geef. Als u het nieuws volgt en een beetje besef hebt van wat er overal gebeurd en in welke landen de mensenrechten met voeten getreden worden, dan zal het ook u du...
3
7
Public

Overzicht laatste 20 artikelen van mij op Tallsay:

Overzicht laatste 20 artikelen van mij op Tallsay: Mijn Tallsay artikelen van de afgelopen vijf dagen: https://tallsay.com/page/4294984139/nederland-of-is-het-moskeeland https://tallsay.com/page/4294984131/midden-op-de-dag-poezie https://tallsay.com/page/4294984127/de-zuid-afrikaanse-apartheid-1948-1991 https://tallsay.com/page/...
2
0
Public

Mijn Tallsay tot nu toe:

Mijn Tallsay tot nu toe al ben ik het typen nog niet moe en al zijn er al weer bij verschenen zoals altijd uit gevoel, vanuit mijn tenen inspiratie is eindeloos het niveau niet altijd tijdloos maar elk artikel is gewoon goed en dus ga ik door, vol aanwezige moed. ***Candice***
2
2
Public

Je mag je petje ophouden ...

Je mag je petje ophouden ... ‘Hoi … nou daar ben ik dan. En wat waren zoal de plannen voor vanmiddag?’ ‘Oh we gaan het leuk maken met een lekker muziekje. Hoop dat je Joe Cocker goed vind.’ ‘Jazeker … met name zijn versie van ‘You can leave your hat on!’ ‘Dat komt goed uit … die wilde ik net gaan draaien. E...
2
0
Public

Michelle Obama: Signed, sealed, delivered … i’m yours

Michelle Obama: Signed, sealed, delivered … i’m yours De Poema’s zouden zingen: ‘Zij maakt het verschil … zij maakt het verschil.’ Michelle Obama maakt het grote verschil tussen het Hillary en het Trump kamp. Ze is wel zo enorm populair in de VS, daar heeft Trump geen antwoord op. Hij heeft niet een vrouw of een ande...
6
7
Public

De Troonrede 2016:

De Troonrede 2016: (Door de ogen van Maxima) Tjonge jonge, wat een stel idioten zijn die Hollanders ook … zo’n koets dat is wel zo ouderwets en langzaam. Ze zijn gierig Hollanders, maar dat we nu al auto’s in moeten ruilen voor koetsen dat is echt bespottelijk. Maar ja, gelukkig heeft Alex zijn minnares vandaag laten opslu...
0
0
Public

Soms tonen supporters hun hart:

Soms tonen supporters hun hart: Vanmiddag speelden in de Kuip Feyenoord en ADO tegen elkaar en normaal weet je dat het dan wel eens ellende kan gaan geven, want Stad Rotterdam tegen Dorp Den Haag, dat wil nog al eens misgaan. Vandaag waren enkele honderden zieken kinderen van het Sophia kinderziekenhuis uitgenodigd om de wedstri...
0
0
Public

Laten we als mensheid eens één keer niet te laat zijn:

Laten we als mensheid eens één keer niet te laat zijn: Meer en meer dringt het tot iedereen door dat de overbevolking het allergrootste probleem is van de mensheid. Roep het zelf al tijden, net als anderen, dat je feitelijk alle problemen kunt herleiden naar de overbevolking en ik ga ze nu echt niet allemaal nog eens benoemen....
0
0
Public