Mijn top 10 favoriete vegetarische gerechten / recepten van de barbecue. Ik ben geen meester in hoeveelheden, kook op gevoel, maar toch wil ik ze graag delen. 1. Pita Griekse salade: Mijn griekse salade bestaat doorgaans uit in stukken gesneden komkommer, tomaat, rode uit en feta (olijven hou ik apart). Rooster het pita broodje ...
8
9
Public
door Maansteen
08/12/2012 22:11
Sproeiende katers; gezeur over gezeik... Hoe ziek kan je ervan zijn als een kater in huis sproeit ! Vanaf September 2010 zijn wij de trotse eigenaren van twee bijzonder lieve katers Dox en Sam, die nu dus ruim anderhalf jaar oud zijn. Werkelijk scheten van beesten, kruipen nog steeds met elkaar in een te klein mandje en wassen e...
6
4
Public
door Maansteen
08/12/2012 22:10
Een gesprekje tussen 2 kinderen die hun gedachten over de hemel uitspreken. Hemel door kinderogen... Terwijl ik mijn dochters vanavond in bad deed ontstond er een gesprek. Dat gesprek werd voornamelijk gevoerd door mijn dochters van bijna 5 en 8 jaar. Ze lieten namelijk hun gedachten gaan over ‘de hemel’. Voor het gemak noem...
5
13
Public
door Maansteen
08/12/2012 22:08
Zoveel plezier zit er in het maken van muziek. Een korte introductie van de djembé. Ongeveer vier maanden na de geboorte van onze jongste dochter ontdekte ik dankzij mijn moeder de djembé en daarmee het ritme van Afrika. Ze wilde al jaren op les en eindelijk ging het er van komen. Ik ging op een avond mee met haar en mijn zus ...
8
10
Public
door Maansteen
08/12/2012 22:08
Waarom hebben 74% van de mensen het gevoel dat ze op de verkeerde werkplek zitten ? Zoveel procent zou liever een andere baan of functie willen hebben... Watvoor gevolgen heeft dat ? Laatst op bezoek bij oma in het verpleeghuis, de ene na de andere nors kijkende verpleegkundige (of witte jas) loopt voorbij en praat veel te hard....
4
7
Public
door Maansteen
08/12/2012 22:07