Durf jij nog op yoga na het lezen van deze column? Soms kan de stilte je zwaar vallen..... Een nieuwe cursus Van tijd tot tijd houd ik er wel van eens iets nieuws uit te proberen, en zo kwam er, al wel weer een behoorlijk aantal jaren geleden, iets bijzonders op mijn pad. Om me heen werd er lovend gesproken over de positieve eff...
46
11
Public
door Hemelsblauw
16/07/2013 13:35
Wat gebeurt er als je Xeadverslaafd bent en je computer doet het ineens niet meer? Lees hier over mijn zenuwslopende actie om mijn computer weer aan de praat te krijgen....... Hoe weet je wanneer je Xeadverslaafd bent? Als je lijfspreuk is geworden: "Ik Xead, dus ik besta". Wanneer je ongemerkt zo een uur per dag zit te lezen en...
44
32
Public
door Hemelsblauw
28/06/2013 20:05
Kom je maandelijks financieel niet meer zo goed rond of heb je een parttime job? Het is allang niet meer zo dat alleen studenten bijverdiensten nodig hebben. In dit artikel 20 tips om bij te verdienen en wellicht zit er een tip bij waar je misschien nog niet aan had gedacht! Geld verdienen met je stem Heb je een mooie symphatiek...
199
128
Public
door Hemelsblauw
28/06/2013 20:03
De recepten zijn voor Engelsche appeltaart, Fransche taart en Amandeltaart met krenten. Wilt u eens iets anders proberen en proeven hoe een taart nou eigenlijk smaakte in de 19e eeuw? Ga dan eens aan de slag met deze bijzondere recepten! Engelsche appeltaart Doe kleingesnedene zure appelen in eenen schotel met wijn; suiker , kan...
25
22
Public
door Hemelsblauw
28/06/2013 20:00
In dit artikel enkele fragmenten beschreven over de lange weg die ik doormaak met mijn moeder i.v.m. haar ziekte. Ook gaat het over mijn schuldgevoel, mijn machteloosheid en mijn verdriet in de confrontatie met een dementerende naaste. Ik loop gebogen door het kleine centrum van mijn geboorteplaats; de zon staat strak aan de hem...
40
37
Public
door Hemelsblauw
28/06/2013 19:59
Wie kan je tegenkomen op een sombere zondagochtend in een verlaten park?....... Lees en huiver.... Op een sombere zondagochtend zat ik rusteloos in mijn oude leunstoel. De kachel brandde volop; er stond een CD op van Bach en de krant lag binnen handbereik. Toch wilde ik weg, een frisse wind door mijn hoofd laten waaien en mijn b...
15
19
Public
door Hemelsblauw
28/06/2013 19:58
Ingesloten zijn, geen kant op kunnen, lees hier hoe een liftster nietsvermoedend bij iemand in de auto stapt.......wat gaat er gebeuren? I N G E S L O T E N Het gebeurde heel plotseling. Hij zag haar in een flits toen het licht van zijn koplampen over haar gestalte gleed. Hij trapte snel op de rem, reed een stukje achteruit en b...
23
23
Public
door Hemelsblauw
28/06/2013 19:58
Soms heeft het leven zulke onverwachte wendingen.... lees hier wat een zonderlinge vrouw overkomt op een doodgewone dag... Ze staat zonder jas in de deuropening en laat haar ogen glijden over het landschap. Er hangen dunne nevelslierten boven de glooiende heuvels. Onder het pluizige vest dat om haar magere lijf hangt rilt ze. Ze...
23
17
Public
door Hemelsblauw
28/06/2013 19:57
Waarschuwing: hou je tuin goed in de gaten, voordat je het weet zijn er dingen verdwenen......verbijsterend Op een stralende middag in juli stond mijn buurvrouw Agaath voor de deur. Ik kende haar nog niet zo goed aangezien ik nog maar pas op dit dorp was komen wonen. "Kom je bij me theedrinken", zei ze met haar lage stem. "Dan k...
28
21
Public
door Hemelsblauw
28/06/2013 19:57