Ben jij een echte crea bea en heb jij nu veel te veel sieraden om te bewaren? En kun je wel een zakcentje gebruiken? Lees dan snel verder! 1. Allereerst moet je nagaan wat jouw inkoopprijs is om één armbandje, oorbel of ketting te maken. Wat wil je uiteindelijk overhouden voor jezelf, dus hoeveel winst wil je maken? Ga dit eer...
0
0
Public
door Lauren
08/09/2014 20:54
Altijd spannend, zo'n eerste date! Hoe zorg jij ervoor dat je date goed loopt? Hoe zorg je ervoor dat je hunk je ziet zitten en je op een tweede date vraagt? Lees snel verder. Denk eraan dat je hunk je niet voor niets op een date heeft gevraagd. Hij vind je leuk! Je moet van elk moment genieten en laten zien wie JIJ bent. Wees d...
3
1
Public
door Lauren
07/09/2014 20:46
De telefoon gaat... het is mijn vader. 'Ik ben bijna thuis hoor, dan kan je met de auto'. Mooi, denk ik. Mijn vader heeft een auto van de zaak en reist op kosten van de zaak, altijd. 'Oke top' zeg ik tegen mijn vader en ik hang op. Ik pak een flesje vitamine water en stop deze in mijn handtasje. Ook mijn pasjes, sleutels en vase...
16
3
Public
door Lauren
17/08/2013 12:21
O help! Over 3 dagen heb ik een super groot tentamen! Ik moet nog samenvattingen maken en de leerdoelen uitwerken en de werkcolleges maken! Hoe ga ik dit doen??? No problemen, je kunt van nu af aan kant- en- klare samenvattingen kopen! Stuvia - dé marktplaats voor studiematerialen Via deze website kun je makkelijk je studiemate...
2
0
Public
door Lauren
29/06/2014 12:30
Halloween komt er bijna alweer aan, zin in? Ik wil een halloweenparty geven in de tuin en de tips die ik mezelf geef wil ik ook graag met jullie delen. Oh en de party zet ik niet op facebook, want dan gaat het waarschijnlijk niet goed komen a la Haren… 1. Uitnodigingen versturen zijn erg belangrijk, zonder mensen geen feestje,...
4
0
Public
door Lauren
10/10/2012 16:35
Je word wakker. Je kijkt naar de klok en het is al laat. Je hebt vanacht niet kunnen slapen en viel pas rond een uur of 3 in slaap. Je hebt hem/ haar helemaal gek gebeld, maar hij/zij nam niet op... Je hebt hem ook 30 sms'jes gestuurd maar hij/zij reageerde alleen met: 'laat me met rust' of helemaal niets... Je staat uit bed en ...
3
0
Public
door Lauren
22/01/2014 14:21
Kun je wel wat geld gebruiken? Of kun je wel wat ruimte gebruiken in je kast maar vind je het zonde om alles weg te gooien wat nog goed is EN wil je er ook nog eens wat mee verdienen? Lees dan verder... Mijn ervaring: Ik ben al enkele JAREN actief met verkopen, gewoon omdat ik dit leuk vind, je maakt er andere mensen blij mee en...
21
14
Public
door Lauren
14/07/2013 22:00
Ken je dat gevoel, dat je de slaap maar niet kan vatten. Je moet slapen maar grijpt toch naar je telefoon (de nieuwe jeugdgeneratie)? Op het schermpje is het 00:00 uur en niemand is meer online op whatsapp. Je wilt iets doen, maar wat... Alle afleveringen van 'goede tijden slechte tijden' heb je al gezien dus op de RTL-XL app ho...
10
4
Public
door Lauren
09/01/2014 19:53
Wil je graag een eigen webshop beginnen? Heb je al plannen gemaakt? Of ben je er al helemaal klaar voor? Ik hoor vaak dat mensen plannen hebben om een eigen webshop te beginnen, maar vaak weten ze niet wat ze willen verkopen. Het lijkt de ídeale oplossing om veel geld te verdienen. Gisteren kwam ik iemand tegen... Een vrouw hee...
41
9
Public
door Lauren
04/04/2013 17:51