Vandaag was het weer tijd om de toetsen van mijn laptop toetsenbord schoon te maken. Er komt altijd wel wat viezigheid zoals stof tussen je toetsen maar ik eet en drink ook bij mijn laptop. Nu heb ik ook huisdieren en mijn eigen lange haren dus je kunt je voorstellen dat er een hoop rommel tussen mijn toetsen zat. Nu is het alle...
2
4
Public
door SAMTHAAA
24/03/2015 17:34
Via de Google Chrome browser kun je heel veel van je gebruikersnamen en bijbehorende wachtwoorden makkelijk bekijken. Ben je een wachtwoord vergeten van een bepaalde site? Dan is de kans groot dat je op deze manier het kan terug vinden. Hieronder leg ik uit hoe het werkt: Open Google Chrome en klik rechtsbovenin op de 3 streepje...
0
0
Public
door SAMTHAAA
19/10/2014 01:53
Via de Firefox browser kun je heel veel van je gebruikersnamen en bijbehorende wachtwoorden makkelijk bekijken. Ben je een wachtwoord vergeten van een bepaalde site? Dan is de kans groot dat je op deze manier het kan terug vinden. Hieronder leg ik uit hoe het werkt: Open Firefox en klik op de 3 streepjes aan de rechterkant, klik...
0
0
Public
door SAMTHAAA
19/10/2014 01:41
Dat je met je iPhone meer kan dan alleen bellen wist je al wel, maar weet je wel wat je er nog meer allemaal mee kan? Hieronder een aantal tips en tricks die misschien nog niet weet. Actie ongedaan maken: Heb je een foutje gemaakt tijdens bv een foto bewerken? Schud dan met je iPhone en hij zal vragen of je de actie ongedaan wil...
2
1
Public
door SAMTHAAA
08/10/2014 23:19
Ik had een probleempje met mijn printer en heb het via onderstaande manier opgelost. Ik deel het hier want misschien kan ik er iemand anders mee helpen. Ik had iets klaar staan om te printen maar toen ik op printen had gedrukt gebeurde er niks. Alles goed aangesloten en de goede printer geselecteerd wat kon er nog fout zijn? Ik ...
0
0
Public
door SAMTHAAA
26/08/2014 21:44
Wat ben ik blij dat ik dit heb gevonden. Ik kon een hoop programma's op rtl gemist bijvoorbeeld niet terug kijken. Of wat dacht je van de livestreams van de Nos om het voetbal op je laptop te kijken? Ook kon ik geen gebruik maken van diensten zoals Netflix. Met 1 simpel dingetje heb ik dit allemaal tegelijk opgelost. In dit voor...
4
1
Public
door SAMTHAAA
12/07/2014 19:32
Mijn laptop staat eigenlijk de hele dag aan en zet ik 's nachts uit. Nou zijn de meningen verschillend over wat beter is voor je computer. Vaak aan en uit zetten of aan laten staan. Als je kijkt naar de stroom die het verbruikt en het brandgevaar dan is het beter om je laptop of computer soms even uit te zetten. Als je om welke ...
0
0
Public
door SAMTHAAA
27/05/2014 19:10
Als je computer besmet is met malware hoef je daar in het begin nog niks van te merken. Al kom je er vaak al vrij snel achter dat er iets niet helemaal goed is met je computer. Zo komen er bijvoorbeeld irritante pop-ups tervoorschijn als je op internet surft. Of veranderd je startpagina van internet elke keer. Ook kunnen program...
0
0
Public
door SAMTHAAA
15/05/2014 21:06
Lege mappen kost niet veel ruimte op je computer en zijn meestal nutteloos. Ook kunnen ze de computer vertragen. Dit komt omdat het bestuuringssysteem af en toe kijkt wat er in de mappen zit. Deze gegevens worden dan verwerkt en hierdoor verlies je wat systeemkracht. Nu kun je zelf al je mappen doorzoeken en de lege 1 voor 1 gaa...
2
0
Public
door SAMTHAAA
03/05/2014 13:57