Whatsapp officieel te gebruiken via laptop en computer.

Zelf gebruikte ik Whatsapp niet veel omdat ik het niet heel handig vond om met die kleine lettertjes op mijn mobiel te typen. Nu ben ik er achtergekomen dat er al een tijdje een mogelijkheid is om Whatsapp te gebruiken op laptop of computer. Geen rare programma's downloaden maar gewoon via je internetbrowser. Hieronder leg ik ui...
4
3
Public

Toetsenbord van laptop schoonmaken.

Vandaag was het weer tijd om de toetsen van mijn laptop toetsenbord schoon te maken. Er komt altijd wel wat viezigheid zoals stof tussen je toetsen maar ik eet en drink ook bij mijn laptop. Nu heb ik ook huisdieren en mijn eigen lange haren dus je kunt je voorstellen dat er een hoop rommel tussen mijn toetsen zat. Nu is het alle...
2
4
Public

Bekijk je inloggegevens met Google Chrome

Via de Google Chrome browser kun je heel veel van je gebruikersnamen en bijbehorende wachtwoorden makkelijk bekijken. Ben je een wachtwoord vergeten van een bepaalde site? Dan is de kans groot dat je op deze manier het kan terug vinden. Hieronder leg ik uit hoe het werkt: Open Google Chrome en klik rechtsbovenin op de 3 streepje...
0
0
Public

Bekijk je inloggegevens met Firefox

Via de Firefox browser kun je heel veel van je gebruikersnamen en bijbehorende wachtwoorden makkelijk bekijken. Ben je een wachtwoord vergeten van een bepaalde site? Dan is de kans groot dat je op deze manier het kan terug vinden. Hieronder leg ik uit hoe het werkt: Open Firefox en klik op de 3 streepjes aan de rechterkant, klik...
0
0
Public

Handige tips en tricks voor je iPhone !

Dat je met je iPhone meer kan dan alleen bellen wist je al wel, maar weet je wel wat je er nog meer allemaal mee kan? Hieronder een aantal tips en tricks die misschien nog niet weet. Actie ongedaan maken: Heb je een foutje gemaakt tijdens bv een foto bewerken? Schud dan met je iPhone en hij zal vragen of je de actie ongedaan wil...
2
1
Public

Oplossing: Printer staat offline en drukt niet af.

Ik had een probleempje met mijn printer en heb het via onderstaande manier opgelost. Ik deel het hier want misschien kan ik er iemand anders mee helpen. Ik had iets klaar staan om te printen maar toen ik op printen had gedrukt gebeurde er niks. Alles goed aangesloten en de goede printer geselecteerd wat kon er nog fout zijn? Ik ...
0
0
Public

Oplossing: Video of website niet beschikbaar in jouw land of taal.

Wat ben ik blij dat ik dit heb gevonden. Ik kon een hoop programma's op rtl gemist bijvoorbeeld niet terug kijken. Of wat dacht je van de livestreams van de Nos om het voetbal op je laptop te kijken? Ook kon ik geen gebruik maken van diensten zoals Netflix. Met 1 simpel dingetje heb ik dit allemaal tegelijk opgelost. In dit voor...
4
1
Public

Hoelang staat jou computer al aan?

Mijn laptop staat eigenlijk de hele dag aan en zet ik 's nachts uit. Nou zijn de meningen verschillend over wat beter is voor je computer. Vaak aan en uit zetten of aan laten staan. Als je kijkt naar de stroom die het verbruikt en het brandgevaar dan is het beter om je laptop of computer soms even uit te zetten. Als je om welke ...
0
0
Public

Wat is Malware en hoe verwijder je dit?

Als je computer besmet is met malware hoef je daar in het begin nog niks van te merken. Al kom je er vaak al vrij snel achter dat er iets niet helemaal goed is met je computer. Zo komen er bijvoorbeeld irritante pop-ups tervoorschijn als je op internet surft. Of veranderd je startpagina van internet elke keer. Ook kunnen program...
0
0
Public